top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Tøff oppkjøring uten hjemmearena: - Tror det vil påvirke seriestarten

Ringerike-trener Martin Boork mener belastningen rundt den oversvømte Schjongshallen vil kunne påvirke seriestarten for laget

Foto: H4Y / OCN


Ringerike-trener Martin Boork har fått kjenne på den tøffe sesongoppkjøringen med klubben etter at hjemmearenaen ble rammet av flom. Klubben har i mellomtiden hatt sin base i Holmen Ishall i Asker men når vi møter Boork på Kick Off på Jordal mener han at akkurat det kan være med å påvirke klubben negativt inn mot EHL-starten.

- Vi har fått drevet mye mer med logistikk enn det man har lyst til å drive med så det har vært tøft og krevende. Mye istid man hadde planlagt å bruke på en ganske ny spillerstall som av naturlige årsaker har gått til reising, pakke utstyr og så videre så det har vært krevende, sier Ringerike-sjefen.


- Er du redd for at dette kan være med å påvirke seriestarten for dere?


- Ja, for å være helt ærlig så klart at alle trenere vil jo ha en form for stabilitet i spillet og det tror jeg kan påvirke. Helt 100 % vet man jo ikke men det kan jo være en faktor og det synes jeg har sett i treningskampene.


Laget har spilt 5 treningskamper hvor de har vunnet knepent over Lillehammer og Lørenskog mens de har tapt for Frisk Asker på straffer, Vålerenga på sudden og stortap mot Sparta.


Selv mener Boork at det har blitt litt større utskiftinger i laget enn han hadde tenkt på forhånd etter at han mistet spillre han fortsatt ville ha med videre. På tross av det trekker han fram to spillere som han mener Ringerike-fansen bør kunne glede seg over denne sesongen.- I årets lag har vi flere spennende spillere, alt fra Jonas Haughom som kommer til å bli viktig for oss på backsiden og som kommer i en alder nå hvor han skal bære laget til Lucas Loob Trygg som også har mye hockey i seg og som kan levere bra saker. Det er spennende og vi har profiler som kan slå gjennom, sier Boork.


Samtidig har Niklas Andresen andre bekymringer rundt sitt lag der hvor han sliter med fravær av flere spillere før seriestarten. De største av dem er naturlig nok toppspilleren David Aas Larsen og den nye importkeeperen Alexander Nilsson som er ute i henholdsvis i mange måneder og 4-5 uker på keeperen.


- Det er klart det er tøft når den beste poengplukkeren din og den nye keeperen du henter inn blir skada og i tillegg har vi andre skader. Det er klart at det har vært en utfordrende pre-season men da er det flere som har fått sjansen til å få kjenne på nivået tidlig, sier Lørenskog treneren.

Han fortsetter:


- Selv om vi har hatt det tøft så det Martin (Boork) sier at man har en flom i en ishall så er det andre som har hatt et verre utgangspunkt enn oss og vi får i hvert fall trene hver dag og bygge den gruppedynamikken så vi får ikke klage for mye, sier Andresen.Ringerike møter Stavanger til seriepremiere i DnB Arena i kveld mens Lørenskog møter Comet borte til TV-kamp i morgen kl. 18.00 i Halden Ishall.


Se hele intervjuet med Niklas Andresen og Martin Boork i videoen under:


コメント


bottom of page