top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Storsignering av Gjøvik, henter Selnes i fra Nidaros

Som Hockey4You erfarte i forrige uke, har Gjøvik detonert en liten hockeybombe hvor de har signert backtalentet og trønderen Johan Tørres Selnes i fra Nidaros Hockey. Dette bekrefter klubben til Hockey4You i dag


Foto: H4Y


For det var forrige lørdag hvor den overraskende beskjeden kom i fra Nidaros om at 20-åringen med over 100 A-kamper for Nidaros hadde valgt å takke nei til videre spill for Nidaros og fortsette karrieren et annet sted. Nå er det endelig klart at det blir divisjonsrival Gjøvik Hockey som får benytte seg av Selnes sine tjenester den kommende sesongen.


- Johan Selnes er en spiller som vi har en dialog med og som virker veldig interessant. Det er en spiller som har bygd på seg stor erfaring på tross av sin unge alder både med U20-landslag og seniorsesonger i Nidaros. Han har en personlighet som vi synes passer veldig bra inn i det vi ønsker når vi skal bygge en gruppe men samtidig så er han en ettertraktet spiller, sa Gjøvik-trener Anton Säll Karlsson da han ble konfrontert med ryktene om at backtalentet var på vei til klubben.Backtalentet forlater dermed Nidaros til fordel for Gjøvik og sier rett ut at han føler han kunne ha fortjent en større rolle i Trondheim


- Det er en situasjon hvor jeg føler at jeg trenger et miljøskifte, det å komme seg bort og prøve noe nytt. Og så er det litt sånn at man kanskje føler kunne ha....fortjent en større rolle enn det man har fått der man er, så vil man egentlig opp og fram og når man har vært der i 3 år så føler man at man har lyst til å prøve noe nytt, forteller Selnes til Hockey4You når signeringen er i boks.


Selnes utdyper videre:


- Det har vært at dem sier at man skal være en offensiv back og så føler jeg ikke akkurat at man ikke har fått være den rollen man ønsker og som det sies som den skal være. Jeg vil jo spille på mine styrker og det er offensivt og bidra fremover i tillegg til det defensive.- Hva tenker du om det at lokale talenter forlater Nidaros? Det ser ikke bra ut for klubben det at de går til rivaler?


- Det er ikke noe jeg føler at jeg kan gå rundt å tenke på heller. Jeg føler at jeg må kunne ta et valget som jeg føler er riktig for å kunne ta neste steg så da må man være litt egoistisk oppe i det hele også, sier han videre.- Kenneth Madsø (sportslig utvalg Nidaros) forteller at det i realiteten aldri var noen forhandling mellom deg og klubben, hadde du bestemt deg på forhånd?


- Jeg så at dem hadde gått ut og sagt det men jeg hadde på en måte i teorien ikke bestemt meg på forhånd. Forhandling var jo det på en måte at vi diskuterte rolle og sånn så det var litt fram og tilbake som endte med at jeg tok det valget om at jeg hadde lyst til å prøve noe nytt.


Nå gleder han seg til å ta fatt på et nytt kapittel i Gjøvik.


- Nå kommer jeg mest sannsynlig til å få den rollen jeg ønsker der jeg er best så da tror jeg det blir et litt annet utgangspunkt for å kunne få produsert bidra enda mer enn det man har gjort fram til nå.


Selnes får trolig med seg Joacim Rostad fra Nidaros og Jonas Nyman skal også være på blokka til Gjøvik-trener Anton Säll Karlsson.


Statistikk Johan Tørres Selnes:
Comments


bottom of page