top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Stavanger med 1-0 seier i den siste kampen i trippeloppgjøret

Hasle-Løren var det beste laget i den tredje kampen men det var Oilers som stakk av med seier etter et tidlig mål av Evie Haynes i den første perioden

For det skulle vise seg at det var Hasle-Løren som skulle være det beste laget etter å ha kjempet bittert for å kunne score mål i tre perioder mot serielederen. På tross av dette klarte Oilers å vinne med et tidlig mål i den første perioden signert av 15-åringen Evie Haynes etter kun drøye to minutter av kampen. Etter dette ble det en stillingskrig mellom lagene hvor Hasle-Løren var det beste laget de siste to periodene. En god Irja Risa holdt nullen og reddet samtlige 26 skudd fra Hasle-Løren. Etter kampen innrømmet målscorer Evie Haynes at Oilers begynte å tenke defensivt og var redde for å slippe inn mål.

- Ja, vi ble slitne. Hovedsakelig ble vi ganske stressa for vi hadde lyst til å vinne og ikke slippe inn mål, vi hadde mye fokus på forsvarssonen så vi kom oss ikke så mye ut, forteller 15-åringen.


- Men det er vel ganske uvanlig at Oilers er på defensiven i en kamp?


- Jo, vi har jo tatt de andre kampene ganske lett så det var jo uvanlig det, avslutter Haynes.


Kampens beste spiller, sveitsisk-norske Nora Daneel, var meget fornøyd etter trippeloppgjøret på tross av at man kun fikk med seg 2 av 9 poeng fra Stavanger denne helgen.


- Det var veldig bra, jeg hørte at Stavanger var de beste og når vi skulle spille mot dem så måtte vi spille hardere og det gjorde vi også. De var ikke så mye bedre enn oss men vi har ting å forbedre vi også, forteller Nora Daneel til Hockey4You rett etter kampslutt.


Se høydepunkter og målet samt hele intervjuene med Evie Haynes og Nora Daneel i videoen under:


Bildene fra kampen:Comentários


bottom of page