top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Ski Ishockey låner spiller i fra Tønsberg i 2. divisjon

I kveld har det blitt klart at Ski henter ytterligere en spiller til laget hvor de har gått til Tønsberg som låner ut Håkon Kvernberg de neste tre kampene for laget

Foto: H4Y / OCN


To seire etter 11 spilte kamper er fasiten for Ski Ishockey og de er i gang med å gjøre noen endringer i laget de neste kampene. Tidligere i dag ble Jesper Engebretsen klar etter en overgang fra Hasle-Løren og nå henter de altså Tønsbergs spiller Håkon Kvernberg for de neste to ukene og det som vil bli 3 kamper i første omgang.


- Jeg gleder meg veldig når jeg ble spurt om å hjelpe dem i 3 matcher så det blir moro. Det er moro å kunne få spilt litt i 1. divisjon igjen, sier Kvernberg til Hockey4You etter at låneavtalen ble signert.


- Hvordan tror du at du kommer til å klare deg?


- Jeg tror det kommer til å gå helt greit, det blir jo et helt annet tempo men jeg tror det kommer til å gå helt fint.


Han innrømmer at han kommer til å nyte øyeblikket samtidig som det blir uvant å spille i andre farger på drakta. For Tønsberg-gutten har vært i moderklubben i hele karrieren og dette blir hans første overgang noensinne. Dessuten har det også gått bra for han personlig denne sesongen da han står oppført med 12 mål og 4 assist på 8 kamper.


- Kan absolutt ikke klage på det. det er den beste sesongstarten jeg har hatt på seniornivå. Det har gått greit for laget men selvfølgelig så skulle vi har spilt mye bedre i flere av matchene så vi har vi mer å gå på. Men nå er vi både tre og fire rekker på trening så det vil bli et bedre Tønsberg-lag utover, avslutter han.


Kvernberg debuterer for Ski Ishockey allerede i morgen når de tar i mot Furuset kl. 19.00.


Statistikk Håkon Kvernberg:


Comentários


bottom of page