top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Ski Ishockey henter Stjernen-unggutt på lån for resten av sesongen

Ski Ishockey avslutter sin lille signeringsferd med å hente unggutten Erik André Erkleiv på lån for resten av sesongen

Foto: H4Y / OCN


Ski Ishockey har vært aktive på overgangsmarkedet og har landet både Kristoffer Skjervold og Colin Spaberg Olsen i forkant av serieinnspurten og kvaliken. Nå har de hentet nok en spiller til laget og det er som følge av samarbeidsavtalen med Stjernen at dette nå går i havn.

Erik André Erkleiv tilhører Stjernen U20 men har også fått noen kamper for A-laget.


Backen har nylig fylt 18 år og skal i kveld ha blitt enig med Ski Ishockey om en låneovergang for resten av sesongen. Han debuterer i bortekampen mot Kongsvinger førstkommende søndag.


Trener Ulf Berglund har lett med lupe og lykt etter en keeper som kan steppe inn for laget i kvaliken uten å lykkes. Siste henvendelsen gikk i kveld til Tønsbergs sin keeper Christopher Fagerström der hvor Tønsberg nok en gang avviste overgang og Berglund gir nå årets keeper Henrik Østli det hele og fulle ansvaret i Gjøvik Fjellhall. Inn som reserve gjør assistent Jørgen Moflag comeback og er backup for resten av sesongen. Østli står med 95% og GAA på 1,18 på sine 16 kamper for Ski så langt.


I tillegg avslutter Ski Ishockey med å signere ytterligere to spillere til stallen. Den ene er Simen Hulleberg som gjør comeback for de blågule og spilte senest forrige sesong.

Den andre spilleren er for offentligheten ikke kjent og vil ikke bli offentliggjort før bortekampen mot Kongsvinger førstkommende søndag. Klubben betegner signeringen som "veldig interessant" og skal spille søndagens kamp i tillegg til å forsterke inn mot kvaliken på Gjøvik i midten av mars.


Ski-troppen er oppe i 28 spillere og 2 keepere og klubben tar med seg alle spillerne til Gjøvik i det som blir en avslutningstur for laget, selv om alle ikke får spille.


- Ja, vi kommer til å ta med hele troppen der hvor alle selvfølgelig blir invitert. Det blir en "happening" og en avslutning som vi håper vi kan krone med en 1. divisjonsplass, sier Ulf Berglund i en kommentar.

Comments


bottom of page