top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Silje Gundersen briljerte for Oilers når de slo Storhamar med 7 mål

En overlegen seier nok en gang i CC Amfi og øverst på tronen stod Sørlandets store stjerne, Silje Gundersen, som med sine fire mål i kampen bidro til at Oilers slo Storhamar med 7-0

Foto: H4Y / OCN


Lagene spiller trippelkamp denne helgen og møttes i går for andre gang etter at Oilers hadde slått hjemmelaget med 9-1 i den tv-sendte kampen i CC Amfi.


Et redusert Storhamar-lag med 12 spillere skulle kjempe bittert på lørdag mot den suverene serielederen som etter sine 8 kamper leder serien med 9 poeng på serietoer Hasle-Løren.

Oilers-toget på kvinnesiden dominerer som forventet serien og Silje Gundersen fra Kristiansand har på to kamper på Hamar allerede banket inn fem mål og tre assist for siddisene.


- Hockey er jo det jeg elsker og jeg elsker å score mål og produsere for det beste laget, det er bare gøy å score masse mål, forteller Gundersen.


Hun vil ikke være med på at Oilers er så veldig overlegne som man skal ha det til selv om man banket Storhamar 9-1 og 7-0 på to dager, hun gir også motstanderen skryt for bra hockeymatcher, selv med store sifre.

- For det første så synes jeg ikke at vi er så veldig overlegne, jeg synes at Storhamar er et veldig godt lag som har kommet seg veldig fra 1. divisjon. Det at de har jenter i Elite viser at de har jenter som kan spille hockey og det at vi også går ut og kjemper fra starten gjør jo at Storhamar kjenner på hvem vi er, men de er et veldig godt lag og vi må kjempe for de måla vi scorer, sier 17-åringen til Hockey4You.


Storhamar spiller i den øverste divisjonen for første gang og laget er forventet en tøff sesong men trener Luis Gines er fornøyd med innsatsen til laget på tross av stortap mot serielederen.


- Ja, vi er ganske ferske. Det er første året vi går opp i ligaen her så det er spennende og veldig moro å få være med og kjenne litt på hvordan det er å spille mot de store lagene.


- Tøft møte mot Stavanger i to kamper så langt denne helgen?

- Jeg synes at på begge kampene så gir vi god motstand og det er litt det vi snakker om at gnisten i laget er bra. Som sagt så er vi forventet en tøff sesong i år og vi møter mange gode lag, så det er litt det her at begge de to kampene her så holder vi motet oppe, gir oss ikke i hver eneste situasjon men vi er med og henger med i kampen, forklarer Gines.


- Hvordan er rekrutteringen på Hamar?


- Jeg synes rekrutteringen er bra, vi har nok av spillere nedover. I dag så har vi ikke med noen fra U16 med tanke på at det var samling så vi stiller litt tynt med rekkene men utenom det så er det bra med rekruttering og vi har et fint samarbeid med U16 om å få bruke og låne spillere,.


Se hele intervjuene med Sile Gundersen og Luis Gines i videoen under:


Tabell etter 7-10 serierunder:

Rank

Lag

Kamper

Poeng

1

Stavanger

8

24

2

Hasle-Løren

7

15

3

Grüner

10

12

4

Wing

7

12

5

Vålerenga

10

11

6

Storhamar

10

4

Poengligaen etter 7-10 serierunder:

Navn

Lag

Kamper

Mål

Assist

Poeng

Stine Myreng

STA

8

11

20

31

Silje Gundersen

STA

8

14

10

24

Lotte Pedersen

STA

6

10

12

22

Tina Scott

GRÜ

9

10

7

17

Sonia Strandrud

GRÜ

10

9

7

16

Chrisitna Furseth

STA

8

7

8

15

Sofie Fjellvang

HAS

7

12

3

15

Ylva Reiten

HAS

7

5

9

14

Pia Løschbrandt

STA

8

4

9

13

Ida Kristine Rogstad

HAS

7

4

8

12


Bilder fra kampen på Hamar:

Foto: H4Y / OCNComentários


bottom of page