top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Rolf Thomas Aastad til Hasle-Løren: - Glad for å komme hit

Den tidligere Grüner-spilleren melder overgang til rivalen Hasle-Løren fra og med neste sesong. 24-åringen har rukket å spille 5 sesonger i Fjordkraft-ligaen allerede og blir en sterk tilvekst til Oslo-klubben.

Foto: Jon Anders Johansen


Styreleder Magnus Færøy er naturligvis fornøyd med å få inn en så rutinert spiller til 1. divisjons laget for neste sesong.

- Vi er veldig fornøyd med å få inn Rolf Thomas, han kommer til å være et stort løft for oss og har mye rutine til å være såpass ung. Han kjenner mange av spillerne på laget allerede, han ønsker å etablere seg som en Fjordkraft-spiller og vi håper vi kan bidra til at han får selvtillit og trua igjen til å komme dit igjen, sier styrelederen til Hockey4You.


Rolf Thomas Aastad kommer fra spill i Grüner Hockey og har vært der de siste to sesongene samt tilhørt både Vålerenga og Ringerike med utlån til Grüner når de var i 1. divisjon.

Hovedpersonen selv er fornøyd med valget da totalpakke i forhold til skole passet han best.

- Er veldig glad for at jeg signerte for Hasle-Løren, jeg har flere kompiser der fra før av og i tillegg gjør dem mye bra der og virker som det er en klubb på rett vei.

Samtidig var det en totalpakke som passet meg med tanke på skole og jobb som gjorde at jeg valgte å spille for dem, da blir det å gjøre det best mulig å bidra med det jeg kan, sier Aastad.


Dessuten mener Oslo-gutten at det kommer til å bli en tøff og spennende sesong i 1. divisjon siden flere klubber åpent har uttrykt ambisjoner om å kjempe om opprykk.

- Jeg vet jo at noen av de lagene har vært bra og i toppen hele tiden så det viktigste blir å ta kamp for kamp og så får man telle opp til slutt. Men jeg mener at Hasle-Løren bør absolutt være med å kjempe om playoff til kvalik.


Ambisjoner om å komme tilbake til Fjordkraft-ligaen

Aastad med underkant av 160 kamper i Fjordkraft-ligaen på samvittigheten har klare ambisjoner med å komme tilbake til landets øverste liga.

- Ja, man vil jo det. På sikt har jeg jo lyst til å bli en god spiller i Fjordkraft-ligaen men nå prøver jeg å få til å sy sammen slik at det går best mulig i forhold til hockey, jobb og skole.

Det er kanskje det som var viktig nå og største grunnen for at jeg velger å starte sesongen i 1. divisjon, avslutter Rolf Thomas Aastad til Hockey4You.


Comments


bottom of page