top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Play-in thrilleren fortsetter - Lørenskog med storseier, femte og avgjørende i Romerike

Det må fem kamper til å avgjøre hvem som får lov til å spille kvalik, etter at Lørenskog vant stort med 7-2 foran 1418 tilskuere i Halden Ishall i går kveld

Foto: H4Y / OCN


For det var en kamp som hadde stort tempo fra start fra begge lag og ikke minst store sjanser. De 1418 fremmøtte i Halden Ishall fikk valuta for pengene i starten av kampen hvor det var stor angrepsvilje fra begge lag, en tilnærmet forlengelse fra forrige kamp. Lørenskog måtte vinne mens hjemmelaget ønsket å avgjøre foran et stort hjemmepublikum.


Lagene fulgte hverandre tett den første perioden og det var helt åpent om hvem som skulle stikke av med seieren. Det skulle forandre seg stort når lagene møttes til dyst i den andre perioden hvor bortelaget tok fullstendig over kampen. Når Lars Erik Francke-Enersen satte inn 2-5 i powerplay etter drøye 16 minutter i den andre perioden, gikk luften ut av de grønnkledde. Enersen som nå har gjort 12 powerplay-mål av sine totalt 16 scoringer, har vært en av Lørenskogs beste kort denne sesongen.

I den siste perioden kontrollerer bortelaget kampen og rekker å score to mål til og fastsetter sluttresultatet til overraskende 2-7.

Kampens beste spiller var utvilsomt Kevin Berg med sitt hattrick og to assist i kampen og var selvfølgelig smørblid etter å utlignet serien med 2-2 i kamper.


- Tapte vi i dag så var sesongen over så det var ikke noe å spare på, vi ble enig om at vi skulle kjøre 100 % fra start. Comet så litt slitne ut i siste kamp så når vi klare å holde oss med fem mann på isen så blir det vanskelig for dem, forteller Berg rett etter kampslutt.


Med sine tre mål og to assist i denne viktige kampen for klubben så er Berg beskjeden nok til å fremheve sine lagkamerater for målene han gjorde.


- Det er mange som spiller meg god så da er det jeg som får skinne i dag men gutta gjør en sjuk bra jobb så det er moro, sier Berg.


- Men da er det avgjørende kamp på hjemmebane, hva tenker du om det?


- Det er det vi lever for da. Det har vært to år hvor vi ikke har fått den muligheten til å spille kvalik og alt det der så det er moro å spille kamper som betyr noe. Så jeg tror at hvis vi spiller som i dag så har vi veldig gode muligheter i alle fall, avslutter Berg.


Media ble nektet å snakke med spillerne til Comet

I likhet med Halden Arbeiderblad og Strömstads Tidning ble også Hockey4You nektet å prate med spillerne til hjemmelaget etter kampen, det etter å ha avtalt et intervju med kaptein Herman Kopperud for å høre hans versjon av tapet. Uten nærmere forklaring henviste trener Fredrik Glader til seg selv når Comet skulle komme med sin versjon av 2-7 tapet i Halden Ishall.


- Vi taper mot et lag som er desperate, sultne, effektive og egentlig synes jeg neste at, man vil egentlig ikke si det, dem vil nok litt mer enn oss i dag og de spiller selvfølgelig med kniven på strupen så det er det som avgjør dert hele, forteller Comet-treneren.

Det som var en stor fordel for Comet etter borteseieren på lørdag har nå snudd til å bli en fordel for Lørenskog som kan avgjøre dette på hjemmebane i morgen.


- Det er det som er sjarmen med sluttspill, man har ikke vunnet før man er først til tre seire og nå får vi en ny mulighet til å spille en kamp ekstra og vi må se det slik at det er en mulighet å spille en match mer enn mange andre får gjøre denne sesongen. Det gjelder å ta vare på den og se til å være utrolig fokusert på det vi skal gjøre og se til at man er forberedt for det, avslutter Glader til hockey4You.


Femte og avgjørende kamp i denne thrilleren spilles i Lørenskog Ishall i morgen kl. 19.00.


Se alle målene og hele intervjuene med Kevin Berg og Fredrik Glader i videoen under:


コメント


bottom of page