top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Philip Larsson tilbake i Hasle-Løren sammen med hele fem nye signeringer

Det blir retur for Philip Larsson som skal hjelpe Hasle-Løren med å beholde plassen i 1. divisjon i den kommende kvaliken. I tillegg presenter klubben hele fem nye signeringer hvor to av dem kommer fra Bergen Ishockeyklubb


Foto: H4Y


På deadline day har det blitt klart at Hasle-Løren signerer 6 nye spillere til laget før den kommende kvaliken i Ski Ishall. En av dem er Philip Larsson som havnet i kulden hos Grüner etter å ha gjort 17 mål på 29 kamper for laget fra Grünerløkka. Nå har han signert for Hasle-Løren for resten av sesongen hvor han har spilt i tre sesonger tidligere.


I tillegg har man hentet tre spillere i fra Furuset i Vladislavs Nazarovs, Tobias Uggerud og Stian Holth. Disse er spilleklare for klubbens fire siste kamper i serien i tillegg til den kommende kvaliken.


Fra Bergen har Hasle-Løren også signert backen Sebastian Kjos og løperen Isak Billet som kom midtveis inn i sesongen for de rødkledde og gjort 16 poeng på 17 kamper. Begge disse spiller kun kvaliken for Hasle-øren. Avtroppende styreleder Magnus Færøy forteller at det er viktig for Hasle å styrke troppen inn mot den viktige kvaliken i mars.


- Ja, det er like viktig for oss som de andre lagene. Noen av signeringene er jo en del av den kortisiktige løsningen med tanke på kvaliken. Så får vi se hvis vi beholder plassen hvordan situasjonen er neste år med Furuset og antall lag fra Oslo og så videre men vi håper selvfølgelig å beholde dem i fremtiden også. Men vi forsterker jo i likhet med de andre, sier Færøy.- Hva tenker du om den signeringsbonanzaen som har vært for de aktuelle klubbene i kvaliken? Virker som det er veldig viktig for alle her?


- Ja, det gjør det jo. Så lenge klubbene sjøl konkluderer med at det er bærekraftig for hver enkelt så er det en bra greie. Så får man bare håper at ingen gjør noe over evne, det er det som blir feil for resten av klubbene mener jeg, sier han.


- Det er mange som dømmer dere nord og ned, hva tenker du om kvaliken?


- Jeg tenker at det er naturlig at mange ikke forventer så mye av oss med tanke på sesongen som har vært. Samtidig er det veldig vanskelig å si hvordan de andre klubbene fra 2. divisjon er og hvordan det er kontra 1. divisjon. I likhet som i fjor så er et vanskelig å bedømme så det er kanskje det man er mest spent på. Men det passer oss fint det at ingen forventer noe av oss for da kan vi motbevise det, sier Færøy til Hockey4You.


Hasle-Løren har Bergen i dobbeltkamper hjemme førstkommende helg før de runder av med to kamper mot Ski Ishockey både hjemme og borte.

Comments


bottom of page