top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Nilsson med en ny sesong i Comet: - Kjenner at vi har mer å gi

David Nilsson trives i Halden og ønsker å se et bedre Comet-lag neste sesong som skal bygge videre på den fine avslutningen man hadde i kvaliken


Foto: H4Y


Første importen er allerede klar for Comet og han heter David Nilsson som hadde en relativ god fjorårssesong for haldenserne på tross av svake resultater. Nå som Comet har kvalifisert seg til å være med en ny sesong i EHL, håper han på at laget kan bygge videre på den gode avslutningen som laget hadde i EHL-kvaliken.


- Jeg kjenner at vi har mer å gi og en avslutning som var begynnelsen på noe nytt kjennes det ut som. Det ble en helt ny energi i gruppa der hvor vi kom ut sammen og jeg tror vi kan bygge noe nytt på det vi gjorde på slutten av sesongen. Jeg tenkte tilbake på tiden i Haugesund hvor jeg fikk et veldig bra år to i Bergen og jeg håper at jeg kan få et veldig bra år to her også selv om jeg synes jeg hadde en ganske grei sesong individuelt, sier Nilsson om hvorfor han fortsetter i Halden.


Han svarer videre:


- Jeg tror jeg har mer å gi og jeg vil gjerne gi det en sjanse til.Og med ansettelsen av Lasse Fjeldstad som ny trener til laget skal det også være med på å gi ny giv i Comet men Nilsson innrømmer at han ikke kjenner til sin nye trener fra tidligere.


- Jeg skal være ærlig og men jeg vet nesten ingenting om han. Jeg fikk så vidt vite litt før han ble ansatt og alt jeg fikk høre var positivt, at han var veldig flink med yngre og at han var bra taktisk. Han kan virkelig være med på isen og være med på treninger og at vi kan utvikle vår treningshverdag til at vi skal bli bedre hver dag. Det er perfekt for oss at han er en som brenner for det han gjør og vil jobbe fremover med oss som en gruppe, avslutter han.


Nilsson hadde en svært god sesong i Bergen for to sesonger siden der hvor han ble toppscorer i 1. divisjon som back med 20 mål, 51 assist og 72 poeng totalt.

I sin første sesong i EHL med Comet endte 23-åringen med respektable 22 poeng i et bunnlag som tok 13 poeng i serien.


Kontrakten til Nilsson gjelder ut 24/25-sesongen.


Statistikk David Nilsson:
Comments


bottom of page