top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Nidaros dominerte i den andre kampen i dobbeltmøtet - vant 8-4

Oppdatert: 23. aug. 2021

I den andre kampen på Gjøvik så virket som det var et helt nytt Nidaros-lag fra dagen før, de var mye bedre enn Gjøvik i alle deler av spillet og vant komfortabelt med 8-4

Foto: Dan Kenneth Reinli


Det var nesten et helt nytt Nidaros-lag som kom til den andre kampen i tillegg til at Gjøvik kom ut med 15 spillere i matchen som gjorde at trønderne kunne gå av med en komfortabel 8-4 seier i det andre møtet i Gjøvik denne helgen. Perioderesultatene med 2-3, 1-3 og 1-2 og skuddene med 34-41 i Nidaros sin favør.

Vi møtte en smørblid Nidaros-trener Henrik Sahlin som var mer fornøyd etter dag to i Gjøvik.


- Jeg er fornøyd med 8 mål framover men er ikke fornøyd med 4 mål bakover. Det er flott å være i gang og så vet man litt mer hvordan man står og hva vi må jobbe videre med, det er litt annet enn trening, forteller Sahlin til Hockey4You.


Sahlin er derimot ikke overrasket over at Gjøvik gjorde så bra som de gjorde med bakgrunn av at de har hatt samme trener i flere år mens Nidaros har ny trener og byttet måte å spille hockey på.

- De er nok litt lengre fram enn oss. De kan jo bare bygge videre på det de har hatt mens vi har jo helt nytt spillesystem og det er de første matchene.


Neste motstander i treningskampene er trippelmatch mot Narvik i Leangen i begynnelsen av september. - Det skal bli kult, jeg håper at det blir bra motstand. Det blir kult å se hvordan vi står ovenfor dem, nå har vi to uker på oss til å gnu på det som ikke var bra nå og forhåpentligvis ta både et, to og tre steg til de matchene, sier han.


Trener i Gjøvik, Patrik Bäärnhielm, forteller at det ikke var resultatet de var ute etter men innrømmer at Nidaros var et bedre lag i den andre kampen og var i bedre fysisk form samt at Gjøvik spilte på færre folk. Det ga resultatet i den andre matchen.


En som derimot ikke var fornøyd var sarpingen Kalle Rode som nettopp har kommet til Gjøvik etter to sesonger i Haugesund.


- Jeg tror ingen av oss er fornøyd med kampen i dag, dem var mye mer skøytesterke enn oss. Vi hjelper ikke keeperen vår i hans første kamp på lenge, det er mye slurv og vi har mye å jobbe med, sier Rode.


I videoen under er et sammendrag av kampen og intervjuer med trener Patrik Bäärnhielm og Kalle Rode i Gjøvik, i tillegg snakket vi med trener i Nidaros, Henrik Sahlin.Comments


bottom of page