top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Nederlagsdømt i kvaliken: - Vet vi er gode nok til å klare det

Hasle-Løren har hatt en tøff sesong i likhet med fjoråret, nå forbereder laget seg for den kommende kvaliken i Ski Ishall hvor de på forhånd er nederlagsdømt


Foto: H4Y


Det har blitt bare tre seire på 33 kamper for det unge laget og store utskiftinger av spillerstallen gjennom sesongen. En av de som har stått i det i last og brast er sarpingen Stian Isachsen som kom til Hasle-Løren denne sesongen fra Comet. Han dro til Hasle-Løren for å få mer spilletid og har bortimot spilt alle lagets kamper så langt under Jan Asplunds ledelse, før André Sørvik tok over nå på slutten.


I helgen i søndagskampen mot Bergen kom også sesongens andre scoring for 22-åringen i powerplay, der hvor det i en rotete kamp var preget av svært mye utvisninger. Selv mener sarpingen at man ble ranet for poengene på søndag.- Ja, vi er vel litt uenig med dommerne og føler at vi blir ranet. Med den andre og tredje perioden vi spiller så føler jeg at vi skulle ha vunnet den kampen her. Vi spiller veldig bra og er fornøyd egentlig, bare det siste lille som skal til, sier Isachsen etter søndagskampen mot Bergen.


Selv med mange tap på samvittigheten har ikke resultatene i seg sjøl vært sjokkerende. Etter nyttår hadde de tre gode oppgjør borte mot Nidaros som endte med 0-4, 3-6 og 2-3. Så skal man ikke glemme at man var dødelige effektive i bortemøtet mot Narvik hvor de tapte 6-7 på sudden death over seriemesteren der hvor de hadde 13 skudd i kampen og Hasle-keeper Laurynas Lubys hadde 50 redninger.De vant forventet mot et ribbet Furuset-lag og ble forsterket med 6 spillere rett før overgangsfristen slik at de også matchet bra mot Bergen før den kommende kvaliken. Nå bruker man tiden til å terpe på detaljene inn mot den superviktige kvaliken der hvor alle lagene har forsterket stort før det hele skal avgjøres.- Ja, vi er jo innforstått med at vi skal spille kvalik. Vier jo spente og forbereder oss godt. Vi ser at de andre lagene forsterker men det har også vi gjort, vi går inn der med stor tro på at vi skal holde oss i 1. divisjon, sier Isachsen.


- Mange som mener at dere ikke kommer til å klare det, hva tenker du om det?


- Vi som lag er vant til kritikk, dem kan si hva dem vil men vi vet at vi er gode nok til å klare det så det er bare å gjøre jobben, sier han.


Selv om resultatene kanskje har uteblitt etter nyttår så er det ingen tvil om at det er en litt bedre utgave av Hasle-Løren man kan skimte etter å ha fått spilt sammen løpet av sesongen. Med inntog av nye spillere både fra Bergen og Furuset samt returen av Philip Larsson øyner Hasle-laget en viss optimisme før kvaliken andre helgen i mars.- Vi starter ikke sesongen bra men vi er et helt nytt lag og spillere går ut og inn som gjør at vi blir litt ustabile. Men så føler jeg nå etter jul at vi har fått mer stabilitet i laget og spiller mer hockey og mye bedre enn før jul - så jeg er positivt overraska over laget, sier Isachsen.


Han fortsetter videre:


- For min egen del så føler jeg at jeg har utviklet meg veldig bra som hockeyspiller, kom jo hit for å få mer spilletid og mer erfaring. Det føler jeg at jeg har fått, avslutter unggutten.


Hasle-Løren møter Ski Ishockey til dobbeltkamp hjemme og borte denne uken som avslutter serien i årets 1. divisjon for lagene.

Comments


bottom of page