top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Narvik kjemper om å beholde Johan Ceder i klubben

Narvik har fått konkurranse om å beholde Johan Ceder i byen neste sesong - nå har supporterne startet en innsamlingsaksjon

Foto: H4Y / OCN


Med sine 5 sesonger i Narvik og 273 poeng senere har svensken blitt svært populær i den nord-norske klubben. Forrige sesong var Johan Ceder en av de mest toneangivende spillerne bak Nils Carnbäck som senere gikk til Grüner og Fjordkraft-ligaen.

Nå har supporterklubben Ørneskriket startet en innsamlingsaksjon for å kunne samle inn kr 80 000,- for at Ceder skal kunne fortsette i Narvik neste sesong, det etter at spilleren har fått tilbud fra andre klubber med bedre økonomiske betingelser enn det Narvik kan tilby.


- Det er naturlig at vi har konkurranse om Ceder, han tilhører en av divisjonens aller beste spillere så det er ingen rart med det. Men det viktige er at Ceder har lyst til å komme tilbake hit og vi trenger litt hjelp med å finansiere det helt enkelt, sier sportssjef Martin Persson.


Og dialogen med supporterklubben har vært god og har vært kjent med å støtte opp om klubben med økonomiske bidrag tidligere.


- Ja, vi har hatt en bra dialog med supporterklubben og deres leder og når vi enda gjør en form for supporterspiller så er det jo bra at det er til for eksempel Johan Ceder enn om det var en anonym spiller, sier han og fortsetter:


- Spesielt en sånn som Johan som snitter nesten 2 poeng per match i alle sesonger han har spilt i 1. divisjon så er det ingen rart med at han skal tjene penger på hockeyen, på dette nivået er han en veldig dyktig spiller og fremfor alt en bra gutt også som man vil ha i laget.


Klubben har hatt gode erfaringer med hjelp fra folk som er glade i klubben og håper at Johan Ceder har en stor appell i byen til at innsamlingene av midlene går i orden.


- Ja, jeg håper det. Etter at jeg snakket med supporterklubben så virker det lovende helt klart men det er en stor jobb å gjøre, avslutter Persson til Hockey4You.


Etter det Hockey4You erfarer har både Bergen og Comet vært interessert i 31-åringens tjenester. Comets sportssjef, Martin Engebretsen, avkrefter at Ceder har fått tilbud fra dem.


- Ceder er et interessant navn, men kan avkrefte at vi har et forslag ute på han, sier Engebretsen til Hockey4You.


Hockey4You har ikke lykkes å få tak i Bergens daglige leder Martin Hansen Guerra.


Her er den pågående spleisen til supporterne:


Comentários


bottom of page