top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Lukas Fransson med Oslo i sikte - går fra Bergen til Grüner

Bergens toppscorer fra forrige sesong, Lukas Fransson, velger å flytte til Oslo og spill for Grüner til høsten

H4Y / OCN


23-åringen med fortid i blant annet Tønsberg og Bergen, hadde en av sine sterkeste sesonger forrige sesong. Der hvor svensken noterte seg for 30 mål og 26 assist for middelhavsfarer Bergen i 1. divisjon og dro videre for å hjelpe Hasle-Løren med nedrykkskvalik etter at Bergen ikke hadde flere kamper igjen.


Nå er Lukas Fransson klar for Grüner etter å ha fått en liten forsmak av Oslo når han hadde sin gjesteopptreden i kvalikspillet.


- Jeg synes dem har et spennende prosjekt på gang, de vil jo være med å sloss om en plass til Eliteserien og for meg virker det interessant. Jeg føler at det skal bli en kul utfordring med å sloss i toppen av 1. divisjon, sier Fransson.


I tillegg har han planer om å studere ved siden av hockeyen og da passet Oslo perfekt inn i hans planer for nettopp det.


- Ja, totalpakka med å studere litt ved siden av funker bra med å spille hockey i Grüner. Alt i alt så var totalpakka veldig bra for meg. I tillegg var det både spennende og interessant å høre om Grüners ambisjoner, forteller løperen til Hockey4You.


Philip Larsson signerte tidligere i uka og Fransson kjenner til han tidligere både fra Tønsberg-tiden men også når han var med på det lille eventyret til Hasle-Løren.


- Ja, det blir kult. Jeg kjenner jo han fra før så det er artig at man kan møtes igjen med folk man har spilt med før, sier han og snakker videre om kvaliken på Gjøvik:


- Det er jo kult at man kan være med å bidra med å redde klubben fra nedrykk, så det føltes godt at man kunne lykkes med målet, forteller Fransson.


Nå blir det å avslutte det aller siste i Bergen før det blir et par måneder hjemme i Sverige før han returnerer til Oslo.Statistikk Lukas Fransson:Comments


bottom of page