top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Lørenskog slo Furuset for andre kamp på rad

I returmøtet i Furuset Forum vant Lørenskog nok en gang etter å ha ligget under, på slutten satt de to mål i åpen kasse og en 5-2 seier i Forum

Foto: H4Y / OCN


Selv om Furuset ledet kampen nok en gang og hadde en gyllen mulighet til å slå Lørenskog på hjemmebane, klarte altså ikke Ulva å vinne denne gangen heller.

For på stillingen 2-1 til Furuset, pådrar Lørenskogs Kevin Berg seg en matchstraff for takling mot hodet mot Lauri Nevala, en episode som så ganske alvorlig ut når alt kom til alt. Heldigvis for den finske forwarden så var han spilleklar allerede i tredjeperiode.

Saken er for øvrig til behandling i Disiplinærutvalget der hvor Lørenskog fortsatt venter på svar om det blir noen ytterligere straff for backen. Selv om Furuset startet tredje periode med å spille 5 minutter i overtall så klarte ikke de blåkledde å utnytte situasjonen.

Lørenskog satte nok en gang inn et ekstra gir og tok raskt over ledelsen i kampen. De to siste målene ble satt i åpen kasse.


Kaptein Jørgen Grøndahl for Furuset var ikke særlig fornøyd med at laget nok en gang taper i siste del av kampen. Laget har nå 6 strake tap.


- Det er litt som det samme som forrige kamp, vi henger med i hele matchen og er nære. Vi leder ut i tredje perioden der så er det dumme ting av oss som ødelegger på slutten av kampen. Det er gjentagende og skjer hver eneste kamp nå, det er noe vi må snakke sammen om å få gjort noe med, forteller 24-åringen til Hockey4You.


En annen spiller som derimot hadde grunn til å være mer fornøyd er Tan Hellerød som hadde 3 assist i kampen og står med 8 poeng på 10 kamper for Lørenskog så langt i sesongen.


- Ja, det satt langt inne så det var en bra lagseier. Sleit med å få måla inn men de kom til slutt, sier Hellerød.


17-årige David Aas-Larsen som ble tatt ut til 4-nasjoners for U20-landslaget på Lillehammer om drøyt 14 dager, forteller at seieren satt langt inne på tross av mye sjanser for Lørenskog. Selv fikk Aas-Larsen med seg en assist fra kampen og står med 9 poeng på 10 kamper.


- Vi har for det meste offensive spillet egentlig, så kommer de på litt kontringer, powerplay og får litt offensivt av det men ellers er det sterkt at vi kommer tilbake, viser karakter og vinner matchen, sier Aas-Larsen.


Se høydepunkter, matchstraffen og hele intervjuene med Jørgen Grøndahl, Tan Hellerød og David Aas-Larsen i videoen under:


Bilder fra kampen:

Foto: H4Y / OCNComments


bottom of page