top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Lørenskog med solid seier over Narvik, vant 5-3 i Lørenskog Ishall

Selv om Narvik startet kampen best, kom Lørenskog sterkt tilbake og tok en viktig 5-3 seier

Foto: H4Y / OCN


Etter en lang pause for lagene var det nå duket for et toppoppgjør i Lørenskog Ishall hvor Narvik kom aller best ut i startblokkene av kampen. Allerede etter drøye 4 minutter setter Jeppe Meyer et av sine to mål for kvelden og standarden var allerede satt i kampen. Nordlendingene manglet flere av sine spillere deriblant storstjernen Nils Carnbäck som soner 5 kampers straff etter en matchstraff på utlån i Lillehammer.

At Narvik manglet spillere så ut til å prege laget en del da de virket tamme i matchen og lot Lørenskog styre det meste av spillet. Sakte men sikkert jobbet Lørenskog seg inn i matchen og hadde til slutt full kontroll i alle faser av spillet. Med litt flaks fikk de noen billige mål og tredje periode så stod lagene likt målmessig men hjemmelaget hadde det klart beste spillemessige overtaket. Lørenskog vinner den siste perioden med 3-1 og vikarierende hovedtrener Espen Olsen Lie karakteriserte kampen som sesongbeste for de rødkledde.

- Jeg synes vi spilte bra helt fra start og egentlig kjørte hele kampen og leverer kanskje årsbeste sett gjennom 60 minutter, sier assisterende trener Espen Olsen Lie til Hockey4You rett etter kampslutt.


Klubben har vært gjennom en storm hvor det har kommet fram at spillere har levert inn et varsel om trenerteamet og Olsen Lie mener stormen var hard samtidig som man har kommet sterkere ut som en gruppe som følge av dette. Det er Simen Nielsen helt enig og mener at varselet er et tilbakelagt stadium.


- Det er noe som tilhører fortida, skal ikke kommentere for mye men det er nok ting som har blitt blåst opp litt som ikke betyr noe nå - vi står nå samlet og det er det som betyr noe, sier Nielsen.


Nielsen som for øvrig har hatt en god sesong for Lørenskog gjennom sine 20 poeng på 17 kamper ble utlånt til Grüner for 4 kamper og tok like godt med seg 4 poeng derfra også. Han mener at nivået kanskje ikke er så stor som man skal ha det til og at 1. divisjons lagene kan bite godt fra seg i årets kvalik.

- Ja, jeg var på utlån i Grüner og jeg synes ikke steget er så langt opp så lenge vi spiller på det nivået vi gjør i dag så er vi klare for kvalik altså, sier Nielsen.


Den lokale juryen i Lørenskog Ishall utnevnte Tom André Christensen til Narviks beste og var for kvelden center i førsterekka sammen med Wade MacLeod og Erik Harr. Klubbens kanadiske stjernesignering så preget ut av å knapt å ha spilt kamper de siste fire sesongene men Christensen mener at man kan vente mye av importen utover sesongen.


- Ja, vi har ikke trent så mye sammen. Han dro jo til Lillehammer og var der en uke så det er uvant for han å komme hit men jeg tror at hvis vi gir han tid så kommer han til å bli fryktelig god.


Narvik-spillerne har fått med seg at Manglerud har forsterket troppen etter at de signerte Sam Hu og Andrei Kostitsyn og mener at de grønnkledde begynner å merke presset.


- Ja, vi har jo fått med oss at Manglerud har hentet spillere men for min egen del så er det en motivasjon til å slå dem enda mer. De begynner å merke presset på at det kommer to gode lag fra 1. divisjon her nå så det er derfor de henter spillere, avslutter Narvik-løperen.


Se alle målene og hele intervjuene i videoen under:Comments


bottom of page