top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Lørenskog med 6-1 seier over Furuset i årets første treningskamp

Lørenskog skulle få en enkel seier mot Furuset selv om man stilte med 8-9 juniorer i gårdagens kamp som var preget av det var den første kampen for sesongen

(Lørenskog Ishall - 13.08.21) Det var to lag som spilte med reduserte mannskap der hvor Furuset enten venter på innrykk av sine importer eller at de er i reisekarantene samt at Lørenskog lot 8-9 juniorer få prøve seg i denne kampen. Allikevel var det Furuset som tok føringen med Adrian Alvarstein som målscorer i powerplay etter drøyt 4 minutter ut i kampen. Lørenskog slo raskt tilbake drøye minuttet senere med en flott scoring Markus Karlsen Ekberg og derfra og ut tok Lørenskog grep om kampen og styrte den som de ville. Furuset hadde noen få sjanser men det skulle det meste dreie seg om Lørenskog i denne kampen.

I følge kaptein Eirik Hopen hos Furuset så har de ikke vært så mye på is denne sesongen. Bakgrunn for det er at Furuset Forum er under ombygging blir trolig ikke klar før neste uke. I mellom tiden må laget nå belage seg på å trene i Grünerhallen.

- Det var gøy å spille igjen. Vi har et nytt lag og har ikke vært så mye på is ennå så ting sitter ikke helt men jeg ser mye positivt, sier Hopen. Kapteinen med 12 års erfaring fra 1. divisjon mener Furuset-laget ser spennende ut foran årets sesong. Toppscoreren fra forrige sesong, Daniel Bogdziul har forlenget samtidig som man også har hentet inn broren Dominyk Bogdziul fra Watertown Wolves i Federal Prospects Hockey League. I tillegg kommer svenske William Halldén og finske Nicholas Nuuttila fra Kalix i HockeyEttan og Lauri Nevala fra finsk hockey. Så skal man heller ikke glemme at man har fått toppscoreren fra Stavanger Oilers U21 fra forrige sesong i Tobias Bø Uggerud. På backsiden har man forlenget med nevnte Hopen, Jakob Christoffersen og Markus Opsahl. Man har lånt inn Sander Desmot fra Lørenskog og hentet inn ungguttene Christopher Finstad og Mats Viker Brekke.


- Det er spennende, det er en gjeng som vil trene og vil spille hockey. Vi har fått inn et par bra importer og trenere så jeg ser bare positivt på det. Vi må bare jobbe med oss selv og ikke tenke på alle andre lag, vi skal bare bli bedre, avslutter han.


Kampstatistikk:


Lørenskog - Furuset 6-1 (2-1, 1-0, 3-0) Tilsk: 200

1. periode: 0-1 04:06 Adrian Alvarstein (Patrick Kaas, Markus Opsahl) 1-1 05:37 Markus Ekeberg (Jesper Blomquist, Jacob Korterud) 2-1 08:13 Kristoffer Skjervold (Marius Johansen, Patrik Vaakanainen) 2. periode:

3-1 02:54 Jørgen Grøndahl (Eirik Jensen)


3. periode:

4-1 00:35 Petter Vesterheim (Jørgen Grøndahl, Lars Francke-Enersen)

5-1 08:20 Lars Francke-Enersen (Petter Vesterheim)

6-1 13:49 Eirik Lavik (Dennis Rystad, Benjamin Dalen)


Skudd: 51-14 (11-5, 18-6, 22-3)

Utv: Lørenskog 3x2 min Furuset 7x2 min


Se sammendrag og intervju med Eirik Hopen hos Furuset og nysigneringen Lars Francke-Enersen i videoen under:Comments


bottom of page