top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Lørenskog med 4-2 seier over Hasle-Løren

Et Hasle-Løren lag som kjempet seg gjennom store deler av kampen men måtte til slutt gi tapt med 4-2 til forhåndsfavorittene

Foto: Trym Bunes


Lørenskog startet kanskje kampen best med 1-0 før under 2 minutter av kampen hadde blitt spilt men Hasle-Løren kom sterkt tilbake og scoret to mål med nysigneringene Pekkonen og Aastad som de holdt i nesten 2 perioder. Deretter banket Marcus Ekeberg inn to mål og Mats Grøsvik satte en i nota slik at resultatet ble 4-2 til Lørenskog.


Fredrik Pedersen sier at han synes det var en ganske grei kamp selv om han ikke var så fornøyd med egen innsats.


- For min egen del så var det mye kål synes jeg. Vi klarer å gjøre det vi skal fokusere på i dag med presspillet vårt så for vår del så synes jeg vi gjøre en ganske grei kamp, sier han.


En annen spiller som hadde det vondt etter kampen var Hasle-Lørens Philip Larsson som bare hadde tre istreninger før denne kampen.


- Det var helt forferdelig faktisk. Tror ikke jeg har hatt så vondt i noen kroppsdel som jeg har nå, ler han.


Larsson er hentet inn til Hasle-Løren for å score mål etter to gode sesonger i Tønsberg hvor han gjorde 116 poeng på 68 kamper.


- Ja, dem tror jo det så da får jeg jo bare prøve på det, ler han og legger til:

Man blir jo eldre og eldre så man blir jo ikke raskere akkurat men jeg lever jo på rutinen.Sammendrag av målene og intervjuer med Fredrik Pedersen og Philip Larsson i videoen under:


Commenti


bottom of page