top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Kvaliken i Ski Ishall: Allerede trykk rundt billetter før de er lagt ut

Om drøyt 14 dager er det klart for kvalikhelg i Ski Ishall og klubben opplever allerede trykk rundt billettene før de i det hele tatt er lagt ut for salg


Foto: H4Y


Det var ikke altfor lenge siden det ble klart at kvalikhelgen og retten til å spille 1. divisjon i 24/25-sesongen, skulle bli arrangert i Ski Ishall 8-10. mars. Nå opplever klubben allerede trykk rundt billettene før hvem klubber som faktisk er klare og før billettene er lagt ut for salg.


- Det stemmer det at vi allerede har fått henvendelser fra både våre egne fans, fra Manglerud men også supportere fra Kongsvinger som ønsker å kjøpe billetter til kvalikhelgen - det har vært en del henvendelser, bekrefter styreleder Kenneth Thomas.


I henhold til brannkravene kan klubben ha inntil 600 personer inne i hallen, dette inkluderer alt fra frivillige, spillere, dommere, media og tilskuere. Derfor oppga klubben tidligere at man skulle ha en tilskuerkapasitet på 300 tilskuere. Etter at klubben har finregnet på det har de nå kommet fram til at de skal gjøre 400 billetter tilgjengelig til hver kamp.- Vi forventer og tror at det kommer en del folk og vi har allerede hatt et par interne planleggingsmøter om hvordan vi best kan håndtere et stort publikum i vår hall. Alt fra parkering til hvordan vi skal sluse inn folk korrekt, vi kommer til å bruke flere innganger slik at ikke alle skal sluses gjennom hovedinngangen, forteller han.De har også fått låne parkering til en lokal bedrift i området hvor det vil koste kr 30,- pr. bil/dag å parkere i tillegg til den kommunale parkeringen utenfor hallen som er gratis i kvalikhelgen. I tillegg til å utvide kiosktilbudet med en mobil enhet vil de også sette opp et større grilltelt utenfor hallen.


- Så vi prøver å legge opp til et opplegg hvor vi skal håndtere 2-3 ganger så mange mennesker enn det vi pleier å ha, sier Kenneth Thomas til Hockey4You.


Ski, Hasle-Løren og Manglerud er allerede klare mens man i spenning fortsatt venter på hvem det blir det siste laget mellom Kongsvinger og Tromsø, noe som blir avgjort i løpet av kommende helg. Derfor venter også Ski med å legge ut billetter etter at det er avgjort hvem det blir mellom de to nevnte lagene.- Men målet vårt er at vi skal få lagt ut billettene mandag 26. februar der hvor vi kan tilby billetter til enkeltkamper men også forhåpentligvis supporterbilletter for helgen til rabattert pris for de som vil følge lagene sine, sier Ski sin styreleder.


Trolig vil enkeltbillettene ligge på kr 175,- inklusive billettavgift per kamp mens det vil bli rabatterte billetter ved flere kamper. Kampprogrammet er også litt avhengig av om Tromsø skal delta eller ikke fordi de har rett til å ha den siste kampen på fredagen uansett. Om det skulle bli Kongsvinger vil kampoppsettet på fredag og videre utover bli som følger:


Fredag:

Hasle-Løren - Kongsvinger kl. 17.00

Manglerud - Ski kl. 20.15

(Evt. Hasle-Løren - Tromsø kl. 20.15)


Lørdag:

Hasle-Løren - Manglerud kl. 11.45

Ski - Kongsvinger/Tromsø kl. 15.00


Søndag:

Kongsvinger/Tromsø - Manglerud kl. 12.45

Ski - Hasle-Løren kl. 16.00

Comments


bottom of page