top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Kvaliken i Furuset Forum: - Det kommer til å bli veldig tøft

Tønsberg forbereder seg til kvalik denne helgen og skal kjøre fram og tilbake hver dag i 1,5 time for å spille de tre viktige kampene i Oslo om opprykket til 1. divisjon. Trener Andreas Toft tror marginer og tilfeldigheter avgjør klubbenes skjebne

Foto: H4Y / OCN


For Tønsberg kommer ikke til kvaliken som de største favorittene etter å ha tapt 4 av 5 kamper mot divisjonskollega Bergen Hockey. Men som kjent så lever kvalik og sluttspill sine egne kamper hvor dagsform kan avgjøre en match, Tønsberg-trener Toft tror det blir såpass jevnt at det blir tilfeldigheter og små marginer som vil avgjøre kampene i Oslo til helgen.


- Kampene mot Bergen og kampene i kvaliken blir mye marginer og tilfeldigheter. Så lenge vi spiller vårt spill som vi ønsker så blir det kanskje at pucken spretter litt her og der, stang inn og stang ut, og vi hadde vel litt stang ut denne helgen synes jeg (mot Bergen red. anm,) men samtidig så møter vi et bra lag - dem ble jo seriemestere, forteller Toft til Hockey4You.

Furuset kommer med 5 strake tap i bagasjen og Haugesund har ikke vunnet på 11 kamper da siste seieren var mot Gjøvik i november. Allikevel tror coach Toft at det blir knalltøffe kamper for sitt lag.


- Det blir jo kjempetøft, tre tøffe kamper på 3 dager. Vi må jo vinne to, eller alle lag må jo minst vinne to kamper som jeg ser det. Det laget som vinner den første kampen kan slippe skuldrene litt i den andre kampen, det blir veldig tøft men vi gleder oss til det. Det er de kampene mot Bergen og kampene i kvaliken som jeg synes er kjempemorsomme å stå på benken å coache guttene, det er ordentlige hockeykamper, forteller Toft.


Tønsberg sparte på noen spillere i den siste helgen mot Bergen og blant annet toppscoreren Patrick Eriksson spilte ikke men han skal være klar til toppkamper i Oslo. Laget reiser også tur/retur Oslo hver dag med buss når de skal spille kampene sine.


Kampoppsettet i Furuset Forum blir følgende:


Fredag 11. mars


Kamp 1 Kl. 1715 Bergen – Furuset

Kamp 2 Kl. 2015 Haugesund – Tønsberg


Lørdag 12. mars


Kamp 3 Kl. 1400 Haugesund – Bergen

Kamp 4 Kl. 1700 Furuset – Tønsberg


Søndag 13. mars


Kamp 5 Kl. 1300 Bergen – Tønsberg

Kamp 6 Kl. 1600 Furuset – Haugesund


PRISER: Enkeltbilletter, en kamp Voksne, f.o.m. 16 år: kr 100,- Barn t.o.m. 15 år: kr 50,- Honnør/Student: kr 50,-


Dagspass Voksne, f.o.m. 16 år: kr 150,- Barn t.o.m. 15 år: kr 75,- Honnør/Student: kr 75,-


Helgepass Voksne, f.o.m. 16 år: kr 250,- Barn t.o.m. 15 år: kr 150,- Honnør/Student: kr 150,-


Billetter betales helst via Vipps Vipps til #1914 Furuset Ishockey 1. Velg «A-lags kamp» 2. Skriv inn beløp 3. Skriv inn tekst «Helg» for helgepass «Dag + dato» for dagspass «dato + kamp 1 eller 2» for enkeltbilletter 4. Kvittering vises ved inngangSe hele intervjuet med Andreas Toft i videoen under:


コメント


bottom of page