top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Komfortabel seier til Gjøvik i Oslo

Gjøvik viste at de har et solid lag og strakk som forventet det lengste strået og vant til slutt med komfortable 6-1 over Hasle-Løren i Oslo

Foto: H4Y / OCN


Det var duket for et returoppgjør mellom lagene etter at Gjøvik vant soleklart med 7-0 og 41-9 i skudd i det første oppgjøret. Begge lag hadde med spillere fra sine respektive samarbeidsklubber der hvor Hasle-Løren hadde med hele 5 spillere fra Lørenskog etter at både Dominyk Bogdziul og Patrick Kaas soner karantene samt at Emil Vellan ble skadet på trening i går.


Kampen startet friskt med høyt tempo fra begge lag og Gjøvik gikk tidlig opp i ledelsen ved Herman Plogås. Andreas Laschitza skulle senere øke ledelsen til 2-0 for Gjøvik men Hasle-Løren hang godt med selv med et Gjøvik-overtak.

Den andre perioden startet som den første med en Gjøvik-scoring av unggutten Emil Asmussen om til 3-0 for gjestene som slapp seg litt ned etter denne scoringen. Hasle-Løren hadde sine gode perioder i den andre perioden og fikk belønning for strevet med en scoring etter 15 minutter.


Gjøvik satte inn det ekstra giret som trengtes for å avgjøre kampen og scoret likegodt 3 mål på 2,5 minutt slik at perioden ebbet ut med 6-1. Den siste perioden ble en transportetappe for Gjøvik uten av det resulterte til noen scoringer, dermed rykker laget opp på en 4. plass med en kamp mindre spilt enn Bergen.


Det var også Hasle-Lørens 8. strake tap men trener Jan Asplund mener laget må få mer tid på å kunne gi resultater.


- Som et ungt lag så kommer det til å ta tid å få orden på dette. Vi spiller uavgjort i den siste perioden og det tar vi med oss til neste kamp. Vi blir hardt straffet i undertall, sier Asplund.


På tross av tapet så er Hasle-treneren fornøyd med gjennomføringen av matchen.


- Det var en bra kamp fra vår side, vi spiller hele 60 minutter og det skal gutta ha med seg. Men vi blir straffet når vi tar utvisninger og den andre perioden ødelegger littegrann for ellers var det en jevn kamp, sier han.


- Tabellen juger ikke, dere ligger sist på en 8. plass. Hva tenker du om det?


- Det er vi klar over men vi har et ungt lag som trenger tid. Det er bra karakterer i laget så jeg tror vi kommer til å ta noen poeng i framtiden, forteller Asplund til Hockey4You.


- Føler at vi har det ekstra giret

Marcus Flåm kommer fra NTG på Lillehammer og var både der og på Gjøvik forrige sesong. Denne sesongen er det kun Gjøvik det er snakk om og han er fornøyd med tilværelsen.


- Gjøvik er en trivelig plass. Det er et ganske ungt lag, føler alle jobber bra og gjengen er strålende å være med og trives som bare det så det er motiverende å kunne jobbe for gutta i garderoben, sier Flåm når Hockey4You møter han i Løren Ishall.


I tillegg har han hatt trener Anton Säll Karlsson både når han spilte på Lillehammer og når han kom til Gjøvik.


- Han er en trener med masse passion og hockeykunnskap, han er flink til å få ut det beste av spillerne sine og få de til å yte maks så han er jeg veldig fornøyd med, sier Flåm.


20-åringen er happy med dagens seier og at laget nå har klatret opp på 3. plass som er innenfor rekkevidden til 4. plassen som klubben har et mål om å nå når sesongen er over.

- Det er alltid deilig med seier, mye mål og det er gøy. Hasle starter bra og trekker på men jeg føler vi har det ekstra giret. Vi får noen mål tidlig og da er det vanskelig å hente det inn 2-3 scoringer, jeg føler laget spiller bra sammen og vi har mye trøkk å komme med og ikke bare skills men jobber for hverandre, avslutter han til Hockey4You.


Gjøvik møter Bergen til dobbeltkamper i Fjellhallen til helgen mes Hasle-Løren skal bryne seg på Furuset hjemme.


Comments


bottom of page