top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Kevin Berg tilbake til Lørenskog etter endt låneopphold i Vålerenga

Fornøyd med to seire og ingen baklengs i de to kampene som ble spilt, drar Kevin Berg tilbake som avtalt om fortsetter sesongen for et Lørenskog-lag som sliter

Foto: H4Y / OCN


(Jordal Amfi) Ingen spesiell god kamp for noen av lagene men Vålerenga utnyttet sjansene best vant gårsdagens kamp med 4-0 over det som var serielederen i ligaen, Stjernen.

Med Axel Sundbergs fantastiske scoring i 2. periode ledet det Vålerenga med 1-0 inn til tredje periode. Stjernen fikk en god mulighet til å utligne i overtall i begynnelsen av den siste perioden, den sjansen utnyttet de ikke men i stedet straffer Tobias Lindström og Vålerenga bortelaget i powerplay med et kanonskudd av 33-åringen. Med ytterligere to mål av Thomas Olsen hvor den ene er i tom kasse, fastsetter det sluttresultatet til 4-0 for de kongeblå.

Med det endte også låneoppholdet til Kevin Berg som i utgangspunktet skulle spille fire kamper for Vålerenga men endte opp med kampene mot Grüner og Stjernen fordi to av de andre kampene ble utsatte på grunn av skader.

Berg fikk med seg to seire, en assist og ingen baklengs på de to kampene og var relativt fornøyd med sin egen prestasjon i Vålerenga-trøya.

- Jeg har hatt det egentlig veldig fint her, det er en bra gjeng som har tatt meg godt i mot. Det har vært bra nivå på treningene og spiller seniorhockey i matcher og det er gøy å være med på, forteller Berg etter kampen.


Det ble altså en 4-0 seier over Stjernen og backen fra Lørenskog har hatt en annen rolle enn han var vant til, i Lørenskog er han en av de ledende backene mens i Vålerenga skulle han være den defensive og gjøre ting enkelt.


- Det er gøy det, det er skikkelig seniorhockey vi spiller og er tighte hele veien og er knallharde foran eget mål. Da slår vi Stjernen og jeg synes vi spiller veldig bra.

Nå bærer det tilbake til Lørenskog for 25-åringen til et Lørenskog-lag som sliter veldig med å komme tilbake i form etter å ha tapt 5 av de siste 7 kampene, senest 3-5 tapet mot Hasle-Løren for 4 dager siden. Nå venter det to bortekamper for de røde mot Gjøvik og Nidaros før også 1. divisjon tar juleferie.


- Det har ikke vært dødsbra borte på der men veit at gutta jobber på hardt der for å komme sterkere tilbake de to kampene før jul og enda sterkere etter jul igjen, sier Berg til Hockey4You.


Håkon Nilsen returnerte til norsk hockey og Stjernen etter oppholdet i Tsjekkia og det ligger etter det Hockey4You erfarer, en to-års kontrakt og venter på 23-åringen hvis try-outen i den røde drakta blir omgjort til en permanent overgang i utgangen av desember. Unggutten har allerede fått med seg 6 kamper for Stjernen og trives så langt i Fredrikstad.


- Jeg trives veldig godt siden jeg kom til Fredrikstad, veldig imponert på byen. Ja, det var et tøft tap for oss i dag, de var bedre enn oss og vi fikk ikke noen sjanser på mål, sier Nilsen.


Håkon Nilsen reiser nå til Visp, Sveits med landslaget for en turnering der hvor Norge møter vertsnasjonen Sveits, Slovakia og Latvia den 14-18 desember.


Se høydepunkter og hele intervjuene med Kevin Berg og Håkon Nilsen i videoen under:


Bildene fra kampen:

Comments


bottom of page