top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Hockey4You erfarer: Kenneth Larsen overtar Lørenskog

Kenneth Larsen har i dag signert en kontrakt med Lørenskog i EHL og vender tilbake til klubben han har vært hovedtrener for i to perioder tidligere. Det erfarer Hockey4You i dag


Foto: H4Y


Som Hockey4You har skrevet om tidligere har Kenneth Larsen vært i Lørenskogs radar en god stund og selv om 48-åringen hadde signert en kontrakt med Hasle-Løren denne sesongen vil trolig klubben ikke stå i veien for at Larsen skulle kunne få en kontrakt i EHL.


Det skal nå være tilfelle etter at Kenneth Larsen og Lørenskog nå har blitt enig om en kontrakt i følge Hockey4You sine kilder. Med seg som assistent får han Oscar Stigebrand som har vært klubbens U-20 trener.


Det betyr at Larsen er ferdig som Hasle-trener før han fikk begynt jobben og kommer senest fra to år som trener i Furuset under tøffe økonomiske forhold. Larsen har god erfaring med Lørenskog fra tidligere der hvor han har trent klubben gjennom 6 sesonger under to perioder før han gikk til moderklubben Vålerenga hvor han fikk sparken som trener etter kun kort tid.


Klubben vil presentere Kenneth Larsen som sin nye hovedtrener sammen med Oscar Stigebrand som assistent i løpet av kort tid.


Kenneth Larsen har foreløpig ikke besvart Hockey4You sine henvendelser.


Vi oppdaterer saken!

Comments


bottom of page