top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Keepernes kveld når Hasle-Løren tok poeng fra Stavanger

Det ble en jevn affære i Løren Ishall i går kveld hvor Stavanger Oilers måtte ty til straffer for å kunne slå Hasle-Løren på bortebane i den første av alt tre kamper denne helgen


For det var Hasle-Løren som skulle gå hardt ut mot Oilers fra første dropp og fikk valuta for strevet ved at Sofie Fjellvang putta pucken i kassa etter 14:46 ut i første periode, noe som holdt seg ut perioden. Et Oilers-lag som måtte klare seg uten Stine Myreng Kjellesvik som ble igjen i Stavanger, i tillegg prøvde Sinja Paurat seg på oppvarmingen men måtte gi seg før kampen på grunn av sykdom. Men Oilers-jentene svarte allikevel i andre periode etter at sarpingen Ellen Olesdatter som var omskolert fra back til løper for anledningen, fikk puttet inn en retur foran målet etter drøye minuttet av den andre perioden. En periode som helt klart var Oilers sin periode men resultatet holdt seg etter en meget god kamp av Emilie Kristiansen i Hasle-Løren målet. Kampen ebbet ut til 1-1 på tross av gode muligheter til begge lag i både 3. periode og i sudden death og det ble klart for straffer.

Her puttet Silje Gundersen og Evie Haynes for Oilers mens kun Sofie Fjellvang satte pucken bak Irja Risa og det ble klart at Oilers stakk av med ekstrapoenget.


- Jeg synes jo at det er keeperne som er de store heltene i denne kampen her, jeg synes de stod veldig godt i dag og fortjener all ære den veien, sier kommentator Susanne Strand etter kampen før hun fortsetter:


- Jeg vet ikke om reisedag har mye å si for Oilers ved at man ikke får opp det tempoet som man kanskje ønsker å sette fra start av.


- Vi hadde litt "reisebein" i første periode i allefall, da var vi litt rotete og hadde ikke det tempoet vi ville ha men det kom seg ut over kampen da, forteller en av banens beste spillere, Irja Risa som hadde 95,8 % i kampen.


Keeper Emilie Kristiansen er inne i sin 5. sesong for Hasle-Løren og hadde solide 96,2% mot Stavanger, forteller at hele laget gledet seg til å spille disse kampene mot jentene fra Vestlandet.


- Vi er jo klare for kamp og har gleda oss til å spille mot Stavanger lenge, da går vi ut og viser at vi er med og er god nok for å være med på det øverste nivået.


Se mål og høydepunkter fra kampen og hele intervjuene med Susanne Strand, Irja Risa og Emilie Kristiansen i videoen under:


Bilder fra kampen:Comments


bottom of page