top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Julian Nylen legger opp etter kun en kamp: - En vanskelig avgjørelse

Toppkeeper Julian Nylen har meddelt til Furuset at han har valgt å legge opp som følge av skader - dermed ble det bare en seriekamp for den nysignerte keeperen

Foto: H4Y / OCN


Julian Nylen har de siste 3 sesongene spilt for Lørenskog i 1. divisjon og vært regnet som en av de aller beste keeperne, har nå valgt å legge opp som følge av kombinasjon av jobb og skader. Nylen valgte å ikke fortsette i Lørenskog og ble da regnet som en svært solid forsterkning til Furuset og Kenneth Larsen før denne sesongen. Han rakk å spille en seriekamp for laget hjemme mot Narvik denne helgen hvor de tapte 2-3 i en kamp der hvor hjemmelaget var det beste laget.

Det er styreleder Anders Kristiansen som meddeler dette på vegne av klubben i dag at toppkeeperen har valgt å legge opp med umiddelbar virkning.


- Ja, det stemmer at Nylen ga beskjed i går kveld om at han valgte å legge opp som følge av av skader i tillegg til at man ikke blir rik av å spille i 1. divisjon så må jobb gå foran ishockey.


- Hva gjør Furuset nå?


- Vi har allerede en god keeper i Anders Haugum i tillegg til at vi nå ser etter en ny makker for Haugum, både i egne rekker men også utenifra, sier Kristiansen.


Nylen forteller at det var en vanskelig avgjørelse å ta da han hadde stor tro på det prosjektet som Kenneth Larsen har satt i gang i Furuset.

- Det er en kombinasjon av at jobben tar for mye tid, det gjør ishockeyen også. I tillegg sliter jeg litt med en del skader som gjør at jeg kutter ut hockeyen dessverre, sier Nylen til Hockey4You i dag.


Han fortsetter:


- Det er selvfølgelig veldig kjipt men kommer ikke til å være ferdig med å gå i ishallen og vil fortsette å dra på Furuset-kamper. Jeg har veldig trua på det som skjer der oppe men akkurat nå så holder ikke kroppen og tida til.


Videre mener Nylen at han kommer til å savne gutta i garderoben men at Furuset har en fullverdig og god erstatter i sin keepermakker Anders Haugum.


- Jeg er egentlig veldig fornøyd med å være i Furuset og har stor tro på det Larsen (Kenneth red.anm) gjør. Jeg vet at dem taper ikke mye på at Haugum står, det gjør dem ikke. Haugum er en god keeper så det tror jeg ikke blir noe problem i det hele tatt. Det er en fin spillergruppe og jeg tror det kommer til å bli veldig bra på oppe på Furuset, forteller 24-åringen.


- Kommer du til å involvere deg i klubben på noe vis?


- Nei, per dags dato så kommer jeg nok til å bare være en tilskuer i hallen.


- Er det vemodig å måtte gi seg i en så ung alder?


- Det er vemodig å dra fra gutta sånn nå som man har starta på noe som jeg egentlig har veldig trua på, det er egentlig det verste med det. Det er selvfølgelig noe man har gått rundt og tenkt på en stund og det var en vanskelig avgjørelse, men akkurat nå så må helsa gå først, avslutter Julian Nylen.


Keeperen er nå den andre spilleren som har valgt å legge opp i Furuset etter at Patrik Vaakanainen valgte å legge opp en uke ut i sesongoppkjøringen som følge av vanskeligheter med å kombinere jobb og ishockey.


Comments


bottom of page