top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Joacim Rostad med avgjørende scoring når Nidaros slo Lørenskog på bortebane

Det var Lørenskog som hadde spillet men Nidaros snudde 1-3 til 4-3 og tok med seg alle poengene hjem til Trondheim

Foto: H4Y / OCN


Kampen fikk en frisk start med en scoring til hjemmelaget etter bare drøye minuttet ved David Aas-Larsen før Nidaros reduserer tre minutter senere ved Jordan George og standarden allerede satt i kampen. En relativ jevn periode hvor begge lag har sine muligheter uten at det resulterer til noen flere mål i perioden. I den andre perioden tar hjemmelaget mer kontroll i kampen og har et godt spillemessig overtak. Etter syv spilte minutter hadde hjemmelaget scoret to ganger ved Daniel Gloppen og David Aas-Larsen før Nidaros reduserer med Martin Fillingsnes i tillegg til at Lørenskog fikk en 5 minutter for charging på Dennis Rystad. Det skulle være med å bidra til å endre kampbildet.

Selv om Nidaros slet med å få til et godt overtallspill mot et hardtkjempende Lørenskog-lag så klarte de allikevel å få pucken inn ved Zebastian Bodini, der hvor pucken klarte å snike seg forbi mellom keeper og stolpen, et skudd som Theo Rooseboom de Vries må ta på sin kappe.


Spenningen skulle vare helt til siste slutt i kampen der hvor Lørenskog var spillemessig det beste laget samtidig som det med noen få unntak, ikke bar preg av å kunne få til de helt store sjansene til å score mål. På en kontring av Jordan George fikk Nidaros sin største sjanse i perioden og på returen setter Joacim Rostad sin andre scoring for sesongen. Lørenskog kriger og tar ut keeper på tampen uten resultat og med det tar Nidaros med seg alle tre poengene hjem til Trondheim.

- Dem var nok kneppet bedre enn oss i dag ja men jævlig sterkt av oss at vi klarer å snu det til slutt, sier matchvinner Joacim Rostad til Hockey4You etter kampen.


24-åringen scoret det forløsende 4-3 målet som sikret seieren til trønderne etter et raid av Jordan George i forkant av scoringen som keeper måtte gi en retur på. Han mener videre at Lørenskog var flinke til å forsvare seg i kampen slik at det var vanskelig å kunne komme til gode sjanser på hjemmelaget.


- Når vi får etablert litt så er dem veldig flinke til å krympe inn og ta skuddene i kroppen. Vi sliter litt mer å få gjennom skudda fra backene og få de der drittmålene egentlig.


Og Rostad innrømmer at han ikke hadde de helt store forhåpningene om å ta med seg alle poengene hjem etter halvspilt kamp.


- Det var sterkt å ta med tre poeng hjem i dag. Hadde ikke trodd det når vi lå under med 3-1 nei, vi var litt heldig med den fem minutteren for da får vi litt momentum og energi igjen som gjør at vi kommer tilbake i matchen, avslutter Rostad.
Comments


bottom of page