top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Jørgen Engstrøm tar en ny sesong i Gjøvik - totalpakka avgjorde

Trønderen med fortid i både Nidaros, Narvik og Haugesund valgte å ta en ny sesong der hvor totalpakka avgjorde

Foto: H4Y / OCN


Gjøvik Hockey er i gang med lagbyggingen etter at hovedtrener Anton Säll er på plass i klubben og hele ni spillere ble sluppet fra klubben i dag om hvem som skal bli med videre. En av dem er trønderen Jørgen Eide Engstrøm som kom til Gjøvik i forkant av fjorårssesongen.


24-åringen valgte å bli med kjæresten til Gjøvik forrige sesong hvor de har etablert seg ved at hun studerer og at de har fått barn sammen. Det ble en viktig faktor for at han skulle fortsette videre på Gjøvik.


- Vi hadde et OK lag i fjor som vi mente burde gjøre det bedre enn vi gjorde, så det er hockeymiljøet på Gjøvik samtidig som hun fikk gå ferdig siste året på skolen som gjorde at vi mente det var det beste for alle, sier Engstrøm om valget om å fortsette.


For det ble en tung sesong for klubben som måtte ut i nedrykkskvalik der hvor de var soleklare favoritter og som ventet klarte seg for videre spill i 1. divisjon.


- Det var jo ganske tungt gjennom sesongen vil jeg si. Det er ganske demotiverende å ryke på tap på tape men vi prøvde å gjøre det beste ut av det og kom i flytsonen men det var bare litt for sent, sier han.For etter at de fikk de siste importforsterkningene gikk snudde det for klubben hvor de blant annet spilte jevnt med topplagene Nidaros og Narvik og slo begge lagene i forkant av kvaliken. Dette gjorde at de kom inn som store favoritter når man avsluttet sesongen på en sterk måte.


- Jeg personlig tenkte ikke så mye over det eller var stressa over dem kampene egentlig. Like før hadde vi vunnet over Narvik og Nidaros så jeg visste at vi klarer hvis vi må så jeg var aldri noe stressa for å dra inn i en kvalik, sier han.

- Så blir det en ny trener for dere neste sesong da?


- Ja, jeg har bare hørt bra om han. Jeg fikk jo så vidt prata med han når jeg var en liten tur på Lillehammer i fjor og han har allerede ringt meg tidligere i uka og pratet litt, han virker som er en seriøs og bra trener og han ville ha med meg videre, forteller Engstrøm.


Flere klubber var i søkelyset for 24-åringen men familiesituasjonen, trener-signeringen og samtaler med gutta i Gjøvik gjorde at trønderen ønsket å fortsette på Gjøvik.


- Ja, vi som familie fant ut at det beste var å bli i Gjøvik så var det det beste tilbudet for min del.


- Så blir det litt blanke ark neste sesong da?


Ja, det blir det. Blir morsomt å se hva Patrik (Bäärnhielm sportssjef) klarer å sy sammen som et lag, det jeg har hørt om Anton (Säll hovedtrener) og om dem spillerne som mulig kommer til Gjøvik så har jeg virkelig trua at vi kjemper om topp i slutten av sesongen i alle fall, sier Engstrøm til Hockey4You.


- Jørgen var den spilleren som hadde det høyeste laveste nivå hos oss i de tyngre periodene forrige sesong. Han jobber hardt, spiller for laget i den posisjonen han blir bedt om uten å klage, og er veldige glade for at han er med videre, sier sportssjef Patrik Bäärnhielm til klubbens hjemmesider.
Statistikk Jørgen Engstrøm:


Comentários


bottom of page