top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Hasle-Løren med overbevisende seier i semifinalen, vant 5-0

Hasle-Løren bekreftet sin posisjon i ligaen og har vunnet alle kamper mot Grüner denne sesongen, nå er det drømmefinale mot Stavanger Oilers som står for døra

Foto: H4Y / OCN


I sterk kontrast til den første semifinalen så ble den andre mye mer underholdende og fartsfylt og ikke minst mye skudd som ble pepret på keeperne i denne kampen. Allikevel var det serietoer Hasle-Løren som hadde føring og godt grep i kampen, noe som reflekterer på skuddstatistikken. Kampen skulle også være preget av mye utvisninger, hele 19 to-minuttere delte kampens hoveddommer Aina Høve ut til lagene. Det skulle også prege målprotokollen i første periode hvor Hasle-Løren satte inn to mål i powerplay og gikk til pause med 2-0.


I andre periode fortsatte Hasle-Løren der de slapp i den første perioden hvor de trykket på offensivt som skulle resultere i tre scoringer til og hele 5-0 etter to perioder. I siste periode kontrollerte Hasle-Løren på resultat og slapp Grüner mer inn i kampen uten at det påvirket resultatet på tavla. Dermed gikk Hasle-Løren til finalen mot Stavanger på søndag.

Etter kampen måtte tomåls-scorer Miriam Toet-Uddveg forklare sin spesielle målfeiring og ødeleggelse av vantet etter kampen.


- Målfeiringa er en greie jeg starta med for en god del kamper siden, det starta med dagen før jeg fikk corona så har det bare blitt en tradisjon etter det, sier Toet-Uddveg.


- Hva skjedde etter kampen hvor du ødela vantet?


- Jeg har gjort det en god del kamper så tenkte jeg at nå som vi er i finalen så må jeg kjøre ekstra hardt så tok vantet plutselig ferie, sier en lattermild 15-åring til Hockey4You.


Rania Asrih var fornøyd med at Hasle-Løren tok seg til en liten drømmefinale mot Stavanger Oilers og stod for Hasles femte mål i kampen.


- Ja, det var en bra pasning fra Ronja (Trondsdotter) og så var det et fint skudd da som gikk riktig der det skulle i mål så det er positivt, forteller Asrih.

Hun er klar for at Hasle-Løren skal ta Kongepokalen denne sesongen.


- Stavanger har nesten vunnet hvert år så jeg synes det skal være litt variasjon. Litt lei av at de vinner absolutt alt som det går an å vinne selv om de er kjempegode men jeg synes det hadde vært artig om andre hadde tatt gull da, forklarer Asrih.


I dag møtes Hasle-Løren og Stavanger Oilers til finale kl. 16.00 i Grünerhallen.


Se alle målene og hele intervjuene med Miriam Toet-Uddveg og Rania Asrih, i tillegg snakket vi med Anette Fjeldstad som forklarer hvorfor Grüner tapte kampen i videoen under:


Comments


bottom of page