top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Hasle-Løren med nysignering og Narvik med flere endringer i troppen

Nyhetene fortsetter å trille inn når det kommer til 1. divisjon og dagens første nyhet er at Hasle-Løren kommer med nok en nysignering fra Comet der hvor Jesper Engebretsen velger å bytte beite. I tillegg er det flere nyheter rundt Narvik sin spillertropp

Foto: H4Y / Ole Nylende


For 19-årige Jesper Engebretsen ble i dag klar for Hasle-Løren etter å ha vært en sesong i Comet der hvor han endte med 3 poeng på 29 kamper for haldenserne.


- Det blir jo spennende det med å bytte til "nye" Hasle med flere unge spillere i tillegg til at det blir spennende med den nye treneren. Så jeg er glad for å bli en del av det nye Hasle, sier Engebretsen om overgangen.


- Litt begrenset med spilletid i Comet, det forventes kanskje at du får en større rolle i Hasle?


- Ja, det er en av grunnene til at jeg går for at det ikke har blitt så mye spilletid i Comet, da satser jeg på å få mer spilletid i Hasle og en litt større rolle enn jeg hadde i Comet. For man vil jo være med å spille og hjelpe laget men innimellom så må man ta sin rolle også. Men det har vært frustrerende til tider og ikke få spilt så mye, sier han.


Nå tar han med seg flyttelasset til Oslo for en ny jobb og hockeyklubb til neste sesong.


Flere utskiftninger i Narvik-troppen

Narvik har også gjort flere utskiftninger i troppen der hvor de neste sesong uttaler at de kun går for europeiske importspillere. Det betyr at de takker av Cavin Leth og Ryley Lindgren og de kommer ikke til å fortsette i klubben neste sesong. Samuel Klungtveit har takket nei til en ny kontrakt i Narvik samtidig som Christian Wetteland og Sander Pedersen Ødegård også er ferdige. Ødegård som er en vaskeekte bergenser, skal trolig være aktuell å gå tilbake til moderklubben Bergen neste sesong om de bestemmer seg for å satse på ny giv i 1. divisjon.

En liten "breaking news" fra nord I dag var at Tom André Christensen forlater klubben etter trofaste fem år i Narvik-drakta. Nå flytter han hjem til Nittedal og spiller hockey i en annen klubb til høsten.


- Det er egentlig mest fordi jeg følte at jeg trengte nye utfordringer for det har ingenting med å si om klubben eller noe sånt og jeg har snakket med Martin Persson (sportssjef) jevnlig om hva som er best for meg videre. Jeg følte at jeg stod litt på stedet hvil og ønsket å utfordre meg litt, sier en sympatisk Christensen.


Han tar med seg gode minner og har mye positivt å si om tiden i Narvik. Han trekker spesielt fram supporterne i Narvik som han mener er helt fantastiske på mange måter.


- Det har jo vært bra da når jeg jeg egentlig så for meg å bare være der et år så ble det til fem så det er noe som er bra der oppe. Tiden i Narvik har vært fantastisk, en by med bra supportere og det er en toppklubb i 1. divisjon. Vi gjorde det bra første året i Fjordkraft-ligaen også så det er en klubb å regne med uansett hvilken divisjon de er i, sier han.


Han fortsetter:

- Jeg har blitt kjent med veldig mange og man skal lete lenge etter å finne sånne personer, de stiller opp på hver kamp og utenfor ishallen også så stiller de opp hvis det er noe. Du rekker så vidt å spørre før de er der og hjelper deg - de fortjener mer skryt enn hva de får, forteller Christensen til Hockey4You.


- Det har vel blitt en del turer på Narvikfjellet på de fem årene også?


- Hehe, ja det har vært et par turer. Har egentlig aldri vært et turmenneske men jeg må si at Narvik har formet meg til at jeg synes det er ålreit å gå på fjellet og stå på ski og sånn, sier han.


Sportssjef Martin Persson synes det er trist å miste en spiller som Tom André Christensen og ønsker han masse lykke til i en annen klubb.


- Man må bare respektere hans valg, han har vært i Narvik lenge. Han var med å tok oss opp i Eliteserien, fikk en stor rolle og er en leder i laget. Han er en "kanonkille" tvers igjennom som jeg ønsker alt godt, sier sportssjefen.


- Er det et stort tap for Narvik dette her?


- Ja, en Tom André i form er en dyktig spiller i 1. divisjon, det er han. Men nå gjelder det for han å komme tilbake til 100%, sier Persson.


Etter det Hockey4You erfarer fortsetter Christensen karrieren i Lørenskog i Eliteserien neste sesong.


Samtidig peker Persson på at stammen i klubben så og si er klar men at de mangler en norsk back og fem importspillere. Etter det Hockey4You har fått opplyst skal det foreligge tilbud på tre svenske spillere. Det er fortsatt uklart hva som skjer videre med Johan Ceder og Marcus Nordlund.


- Ja, vi vil fortsatt ha dem med videre. Men så får man respektere også at de begynner å komme opp i en alder der hvor det finnes andre saker i livet også så man får se hva som skjer. Men dem vet at jeg vil ha dem med videre, sier Persson om de to svenskene.


Eliteseriespiller høyaktuell for Furuset

En annen nyhet som kan være spennende for Furuset-supporterne er at Emil Holm Larsen trolig er høyaktuell for spill for klubben neste sesong etter det Hockey4You har fått opplyst. Larsen er en vaskeekte Vålerenga-gutt som er født og oppvokst rundt Jordal og har de fire siste sesongene spilt i Eliteserien, senest spilte han alle 45 kampene for Grüner forrige sesong. Holm Larsen blir trolig presentert som Furuset-spiller innen kort tid.


Klubben re-signerte også en annen viktig spiller i assisterende kaptein Marius Johansen som står oppført med 32 kamper for Furuset og 7 kamper for Grüner i Eliteserien.


- Vi er glade for at Marius Johansen har valgt å signere for en ny sesong med Furuset. Marius er som kjent en fysisk toveisback som er god både i undertall og overtall og har i tillegg lederegenskaper, skriver klubben om re-signeringen som ble presentert i går kveld.


Comments


bottom of page