top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Hasle-Løren/Lørenskog-feiden avsluttet: - En god samtale med hverandre

Overgangssaken med Kenneth Larsen fra Hasle-Løren til Lørenskog har kommet til en endelig løsning, nå ser partene framover og på et potensielt samarbeid


Foto: H4Y


Det var i forrige uke at Hasle-Løren fortalte om at de var forbigått i prosessen når Lørenskog hentet deres nyansatte trener Kenneth Larsen som på det tidspunktet ikke hadde begynt i stillingen enda i Lørenhallen.


- Ja, vi har kun lest fra dere egentlig og har ikke hørt noe fra Lørenskog eller Kenneth (Larsen). Så egentlig hvis vi ikke hadde lest den artikkelen så hadde vi jo trodd at Kenneth skulle starte hos oss for den kontrakta vi har er reell, det er det ikke noe tvil om. Vi har fått den vurdert av en advokat og den er reell så her må Lørenskog kjøpe Kenneth Larsen, sa Hasle-Lørens sportssjef Kanwar Singh til Hockey4You den 29. mai.


Nå har partene hatt et møte hvor de har snakket sammen om situasjonen og blitt enige om legge episoden bak seg. Nå ser man fremover og fortsette et potensielt samarbeid som de hadde i fjorårssesongen.


- Ja, vi hadde en god samtale med hverandre der hvor vi landet mange ting, hyggelige folk og god stemning. Lørenskog beklaget at de aldri kontaktet oss, noe som vi aksepterte. Vi vil legge dette bak oss og vil ikke ødelegge for norsk hockey, sier Singh til Hockey4You.


Og nå ønsker partene å fortsette samarbeidet som de hadde i fjorårssesongen hvor de utvekslet spillere, forutsatt om Hasle-Løren spiller i 1. divisjon på Bergens bekostning hvis deres anke ikke går gjennom i forhold til den pågående lisenssaken.


- Ja, vi ble egentlig enig om at vi skal samarbeide og fortsette den avtalen vi hadde i fjor, kanskje enda litt sterkere. Det er gitt at vi er i 1. divisjon neste år så blir Lørenskog en samarbeidspartner.Hockey4You kjenner til at Hasle-Løren allerede har gitt Norges Ishockeyforbund beskjed om at de takker ja til eventuelt en ledig plass i 1. divisjon om det skulle bli slik at Bergen ikke får beholde plassen sin etter at det ble kjent at de ikke fikk lisens, de har ankefrist til tirsdag neste uke og det er ventet at ankeutvalget trolig vil komme med en konklusjon samme uke.


- Får vi tilbudet så sier vi ja selvfølgelig, sier han om den situasjonen.


Men tonen er altså helt noe annet etter at klubbene endelig snakket sammen i går.


- Det er bare gode tanker fra nå av, uttrykker Singh.


- Bare én samtale gjør jo en god vei, det har jeg sagt fra dag én også. Så vi er fornøyd med at vi fortsetter samarbeidet med Lørenskog.


Og jakten etter en ny trener er godt i gang.


- Vi ble jo det med en gang men det er ikke noe konkret enda, vi er litt avhengig av situasjonen om hvilken divisjon vi spiller i neste sesong. Vi har flere navn på blokka men avventer situasjonen litt.


En god prat

Lørenskogs daglige leder Tore Haugum forteller videre at man hadde en god prat med Hasle-Løren forrige uke hvor de da ble enige om å møtes over Teams i går for å diskutere den oppståtte situasjonen mellom partene.


- Ja, jeg sa rett ut at det var fint du ringte for jeg hadde tenkt til å ringe deg, sier Haugum når han mottok telefonen fra sportssjef Singh.Haugum fortsetter:


- Jeg sa at jeg selvfølgelig var lei meg for den situasjonen vi hadde satt dem i for det er jeg jo, men vi var i en situasjon hvor vi søkte bredt der hvor vi hadde et alternativ hvor det ble Kenneth og den løsningen som ble.


Selv om Lørenskog er en EHL-klubb føler ikke Haugum at de er noen stor klubb i denne sammenheng av den grunn.


- Vi har et sterkt ønske om å være en positiv kraft for flere klubber i nærområdet vårt og hvis vi kan være det. Og akkurat nå med Hasle hvis de havner i 1. divisjon så er det helt naturlig tenker jeg, sier Haugum om det potensielle samarbeidet.


Hockey4You får bekreftet fra Hasle-Løren at Kenneth Larsen er fritatt fra arbeidsplikten i oppsigelsestiden og kan starte jobben som Lørenskog-trener med umiddelbar virkning.

Comentarios


bottom of page