top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Hasle-Løren kvinner: - Er veldig optimistisk med tanke på neste sesong

Rune Fjellvang hos Hasle-Løren kvinner er fornøyd med tingenes tilstand så langt og ser fram til å komme i gang med neste sesong

Sommertreningen i Løren Ishall er i gang for fullt og A-laget for kvinner begynner å ta form i hvilke spillere som er med videre for 2021/2022.

- Jeg er veldig optimistisk foran kommende sesong jeg, har aldri sett en sånn treningsiver som vi har nå og i fjor slet vi med å få med folk på barmarkstrening, nå er det altså 15-17 stk. der hver gang, forteller Rune Fjellvang.


For A-laget har flere som er under 18 år og bor ganske spredt, også utenfor kjernen rundt ishallen men treneren forteller at det som regel løser seg greit med at jentene for eksempel hjelper hverandre i forhold til transport.

Som alle andre lag i kvinner elite så er man litt avhengig av hvor spillerne søker på skole og om de kommer inn der hvor de søker og lignende men Fjellvang mener at Hasle-Løren skal kunne beholde de mest sentrale spillerne også neste år.

Fjellvang er usikker på hva slags betydning på kort sikt det vil ha for Oilers sin kvinnesatsing når de overtar et "ferdig lag" fra Stavanger IHK men er klar på at de skal gi dem en kamp også neste år, han tar fram seieren fra 19/20-sesongen da H-L vant 3-1 i Stavanger og påførte siddisene sitt første tap på tre år.

Samtidig så kan Fjellvang fortelle at de har et ganske ungt lag og trenger litt mer tid til å kunne hevde seg men at de er bedre rustet en flere av de andre lagene i ligaen.

Han er også fornøyd med samarbeidet innad i klubben etter at Nicklas Hudd ble ansatt som hovedtrener for A-lag herrer og sportssjef i H-L.

- Nicklas er et funn for oss, han er veldig ivrig og kommer å coacher jentene en gang i uka. Det setter jentene veldig pris på. Vi kommer til å dra med oss mye nyttig erfaring fra han og dessuten på den måten så gjør det at vi kommer nærmere gutta, sier Fjellvang til Hockey4You.


Kaptein Emilie Solhaug Jensen tror det kan bli en spennende sesong etter at laget har fått inn en del nye spillere og er spent på hvordan de vil gjøre det i laget.

Og Jensen legger ikke skjul på at de måler seg opp mot Stavanger og synes det var kjipt at de ikke fikk møtt dem i den avbrutte sesongen.

- Nei, det var litt kjipt. Vi hadde håpet at vi skulle møte Stavanger i allefall for å se hvordan vi er mot de, det hadde vært litt interessant å se for man vil jo alltid måle seg opp mot de beste, sier hun.


Hasle-Løren håper at sesongen skal kunne bli så normal som mulig og sesongstart er planlagt i slutten av september. Til en sterk kontrast at A-laget ikke har spilt en konkurrerende kamp siden desember 2020.


Nedenfor kan du se hele intervjuet med kaptein Emilie Solhaug JensenComentários


bottom of page