top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Hallström og George ser fram i mot til et heftig oppgjør mot Comet denne helgen

Denne helgen er det duket opp for toppoppgjør i Trondheim når Comet kommer på besøk, ligaens to beste poengplukkere ser fram i mot å møte haldenserne på hjemmebane

Foto: H4Y / OCN


Det er duket for et spennende oppgjør i 1. divisjon denne helgen der hvor topplagene Nidaros og Comet møtes til dyst i Leangen Ishall. Et Nidaros-lag som ble overrasket av et heltent Bergen i seriestarten og som slet mot Hasle-Løren nå sist. På den andre siden har Comet to strake tap mot Gjøvik og trenger poeng for å ikke få en luke opp til toppen som de ønsker å være. Dette er lagene på andre og fjerde plass som møtes til dyst.


Dagen før toppoppgjørene møtte vi de to beste poengplukkerne i ligaen på trening der hvor David Hallström troner øverst med 16 poeng og Jordan George har 14 poeng.

- Ja, det har gått bra for oss. Vi startet å spille sammen for noen uker siden og jeg synes vi klikker bra sammen i tillegg til Bodini. Det er tre gode spillere med hockey i seg og jeg synes vi spiller bra sammen, sier Jordan George om førsterekka til Nidaros.


David Hallström støtter rekkekamerat George om at det fungerer bra sammen.


- Det har startet veldig bra, jeg har hatt noen "åpne mål" etter gode pasninger fra mine rekkekamerater så det føles bra, humrer toppscoreren.Nidaros har med sine gode offensive rekker har scoret flest mål så langt i ligaen med sine 31 mål, godt hjulpet av 10-4 seieren mot Lørenskog hjemme hvor de tre nevnte herremenn stod for seks av målene.


- Vi har spilt bra men har fortsatt også en del ting å jobbe med selvfølgelig. Vi møter et godt lag i Comet denne helgen så vi må nok gå et steg opp for å slå dem, uansett så tror jeg det blir bra kamper, sier Hallstrøm.

George innrømmer at han ikke har sett så mye av Comet så langt denne sesongen.


- Nei, jeg har ikke det. Har sett en periode her og der i garderoben etter trening men jeg vet ikke så mye om dem. Men jeg hører fra gutta at det skal være et tøft lag så jeg tror det kommer til å bli en bra helg og en god test på hvordan klubben vår er akkurat nå, forteller George til Hockey4You.


Og Jordan George lyser opp når keeper Alexander Johanssons navn blir nevnt.


- Fantastisk keeper, den beste keeperen i ligaen! Av det jeg har sett så langt så er han virkelig god, han vinner kamper oss og holder oss inne i kampene, han har uten tvil vært kjempegod for oss, avslutter amerikaneren.


Nidaros stiller uten en skadet Henrik Ratejczak og langtidssykemeldt Daniel Vestavik Hofstad.

Comet stiller med samme lag som de gjorde mot Gjøvik sist. Det betyr at Herman Kopperud og William Olofsson er borte i tillegg til langtidsskadede Kristian Høvik. De tar også med seg Sondre Ahlsen fra Sparta til oppgjørene i Trondheim.


De øvrige oppgjørene i 1. divisjon denne helgen:


Gjøvik - Furuset der hvor Kristoffer Fayen-Vestavik debuterer for bortelaget. Narvik tar i mot Hasle-Løren og Bergen møter Lørenskog i det som blir en full runde i 1. divisjon denne helgen.Bilder fra gårsdagens Nidaros-trening i Leangen Ishall:


Comentarios


bottom of page