top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Gjøvik vant på straffer over Nidaros

Oppdatert: 4. sep. 2021

En jevngod kamp fra begge lag gjorde at lagene stod likt etter full tid og sudden death, Gjøvik strakk det lengste strået i straffene og gikk av med seieren 5-4

Foto: Dan Kenneth Reinli


Med perioderesultatene 2-1, 1-1 og 1-2 stod det likt ved full tid mellom lagene og kampen gikk til sudden death. I spill 3 mot 3 så noterte vi oss for en kjempesjanse til Gjøvik hvor Roni Hermonen nesten trodde han hadde avgjort kampen for Gjøvik men pucken ble reddet på streken. Kampen gikk til straffer og dene enste som klarte å overliste keeperne var Christopher Van Doorn for Gjøvik og stakk dermed av med seieren i denne kampen. Skuddene ender i favør Gjøvik med 31-30.


Alexander Johansson er hentet inn som keeper for Gjøvik og var fornøyd etter kampen men mener at det fortsatt at er en del å jobbe med siden det kun ha spilt en kamp for sesongen.


- Laget spiller bra men det finnes fortsatt en del å jobbe med, men jeg liker innstillingene og kriginga til guttene. Det var morsomt å spille kamp igjen, forteller keeperen.


24-åringen kommer fra Borlänge i HockeyEttan og forteller at han har blitt godt tatt i mot i laget og gleder seg til å se mer av Norge i tiden som kommer.

En annen svensk spiller er Zebastian Bodini i Nidaros som spilte i Tønsberg forrige sesong. Han er fornøyd med at kampene er i gang og er ikke overrasket over at Gjøvik vant kampen. - Dem er litt hetere enn oss og bedre på pucken, i tillegg gjør dem to mål i powerplay så jeg er ikke så overrasket egentlig. Jeg spilte mot dem i fjor og jeg kan vel si at Gjøvik er et bedre lag i år, sier Bodini til Hockey4You.


Det er en ny kamp i dag kl. 12.00 i Gjøvik Fjellhall.


I videoen under kan du se alle målene fra kampen i går og resten av intervjuene med Alexander Johansson og Zebastian Bodini:


Comments


bottom of page