top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Furuset med bittert tap, Lørenskog-toget ruller videre

Furuset ledet hele fire ganger i kampen men Lørenskog satte inn ekstragiret og vant så vidt med 5-4 over et Furuset-lag som gjorde en bra forestilling i gårsdagens kamp i Lørenskog Ishall

Foto: H4Y / OCN


Furuset sjokkåpnet med at Dominik Bogdziul satte pucken kontant bak Rooseboom De Vries i Lørenskog-målet etter bare 18 sekunder av kampen og 1. rekka til Furuset satte seg tidlig i respekt. For det skulle handle mye om denne rekka for Furuset i kampen, med importene Dominik Bogdziul, Lauri Nevala og norske unggutten Patrick Kaas som endte opp med +2 i +/- for bortelaget tross tap.

På tross av at Lørenskog var overlegne i skuddstatistikken så skal det sies at Furuset kjempet tappert og var farlig kampen gjennom og ledet hele fire ganger, de hadde seieren innenfor rekkevidde inntil Lørenskog satte inn et ekstra gir og vant kampen med to mål på 9 sekunders mellomrom.

Furuset-trener Lars Foder var fornøyd på tross av tapet når man tar motstanderen til betraktning men er mer skuffet over tapene met Haugesund og Gjøvik enn gårsdagens kamp.


- Skuffelsene ligger nok mer tilbake da vi tapte mot Haugesund og et måls-tapene mot Gjøvik hvor jeg føler at vi kjører over Gjøvik litt i den matchen. I går føler jeg bare at gutta spiller bra, vi har en god første og andre periode mens i tredje så henger vi nok litt etter. Men vi har sjanse til å vinne hver match og det er ganske bra, sier den danske treneren til Hockey4You.


I Lørenskog-leieren er man mer eller mindre misfornøyd med seieren skal man tro Jonas Grønstad etter at man avgjorde kampen 8 minutter før slutt.


- Jeg er misfornøyd med de to første periodene og ti første minuttene av tredje, utover det så skrur vi opp tempo littegrann, gjør det enkle som vi er best på så får vi resultatet vi vil ha men det vil bli noe helt annet igjen på onsdag (returmøte borte Furuset journ. anm.) da må vi være på med en gang, forklarer Grønstad.


Marcus Ekberg som spilte i Narvik forrige sesong, mener at kampen ble veldig oppstykket med mye utvisninger for begge lag som gjorde vanskelig å komme seg inn i kampen.


- Vi er rett og slett ikke på, da blir det tøft lissom. Vi veit vi møter et sulten Furuset-lag lissom, folk vil slå oss og når vi ikke er der så kan det skje i både powerplay og fem mot fem, vi må være på.


- Hvor vanskelig er det å møte det Furuset-laget?


- Dem er vanskelige og de er veldig kontringssterke da men hvis vi holder systemet vårt så skal det egentlig ikke være vanskelig, det er generelt mot alle lag, sier Ekberg.Poengligaen pr. 24.10.21

Navn

Lag

Kamper

Mål

Assist

Poeng

Nils Carnbäck

NAR

10

8

16

24

Johan Ceder

NAR

10

6

16

22

Zebastian Bodini

NID

10

10

7

17

Philip Åman

HAU

10

7

10

17

Darby Llewellyn

NAR

10

10

6

16

Douglas Byrkjeland

NAR

10

8

8

16

Se høydepunkter og hele intervjuene med Jonas Grønstad, Marcus Ekberg og coach Lars Foder i videoen under:


Bildene fra kampen:

Foto: H4Y / OCN
Comentarios


bottom of page