top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Flere endringer i Hasle-Løren - tre nye spillere inn hvor to av dem debuterer i dag

Hasle-Løren har hatt flere bevegelser i troppen i romjulen og i dag har det blitt klart at to ny-signeringer får sin debut i kveldens kamp mot Gjøvik

Foto: H4Y / OCN


Etter nyttår har det blitt en del utskiftninger i troppen til Hasle-Løren. Hele tre spillere har forlatt klubben men til gjengjeld har man hentet inn tre nye spillere. Først ut var Tage Malmberg som fikk 22 kamper i den røde drakta før han slo til på et tilbud fra USA og meldte overgang til Potomac Patriots i USPHL.

Trener André Sørvik bekrefter også at backen Ludwig Wirtoft og keeper Victor Kilefors Pettersson har valgt å dra hjem til Sverige og returnerer ikke til Oslo denne sesongen.


- Jeg synes det er helt i orden det, det er ikke sånn at laget faller sammen av den grunn, sier Sørvik før han fortsetter:


- Vi har ordnet en erstatter for Ludwig som ser veldig bra ut og så har vi fått inn en ny keeper for Pettersson så det løste seg ganske greit.


For det ble for kort tid siden klart at Marcus Rhodin er spilleklar til kveldens kamp mot Gjøvik kl. 19.00 i Løren Ishall og erstatter dermed Ludwig Wirtoft. Rhodin kommer fra det nedlagte laget Kiruna AIF, som ble lagt ned i midten av desember som følge av økonomiske utfordringer.


- Ja, han trente med oss i går, bor i leilighet allerede og begynner å jobbe til mandag så alt er i rute. Nå har jeg bare sett han på en trening men han er en plugg. Sterk, fullfører taklinger og rydder opp, noe som vi har savnet. En defensivt god back, beskriver en engasjert Sørvik om sitt nye svenske tilskudd.


I tillegg bekrefter også Hasle-treneren at tidligere Lørenskog-keeper Laurynas Lubys har signert for klubben for resten av sesongen og erstatter dermed Kilefors-Petterson. Lubys står med 92,7 % etter sine fire spilte kamper for Lørenskog, 22-åringen skal etter det Hockey4You erfarer ha trent med Manglerud Star for å konkurrere om en kontrakt uten at det ga et positivt resultat. Lubys er ikke spilleklar til kveldens kamp mot Gjøvik.I tillegg har klubben sikret seg underskriften til Kanwar Singh som har bodd et år i Canada før han nå har returnert tilbake til Hasle-Løren. 27-åringen har fem sesonger bak seg i Hasle-Løren fra tidligere og debuterer denne sesongen i kveldens kamp for de rødkledde.


Forbereder seg for kvalik

Den unge treneren er innforstått med klubbens tabellsituasjon og legger ikke skjul på at de nå forbereder seg for å spille kvalik mot de to beste lagene i 2. divisjon.


- Vi er ganske klare på at vi skal spille kvalik, vi prøver jo å ruste opp og får jo Raymond Sørensen tilbake ganske snart fra skade og trener så og si for fullt nå. Med Singh, Rhodin og Lubys så tror jeg det blir ganske bra. Så får vi bare prøve å spille bra de siste matchene og tar vi noen poeng så er det bare morsomt det, sier Sørvik til Hockey4You.


- Regner med at du har sett på hva topplagene i 2. divisjon har å by på?


- Ja, jeg har jo fulgt med littegrann nå spesielt den siste delen av sesongen når vi ser at det nærmer seg kvalik. Jeg har fått med meg at Kongsvinger har lyst til å rykke opp og at dem har en allright førstefemmer da. Det blir alltid spennende med mye nerver og sånn så her kan alt skje. Så her har man ikke råd til å ha en dårlig match men være på hele tiden, sier den unge treneren.


- Hva tenker du om dagens kamp mot Gjøvik?


- Det blir veldig spennende. Håper dem kommer med et bra lag og at det blir en bra match. Hvis vi skal møte dem i en kvalik så er det kult om vi hadde vunnet de to siste matchene mot dem, det tror jeg hadde vært bra for gruppa, avslutter Sørvik.


Hasle-Løren møter Gjøvik i Løren Ishall i kveld kl. 19.00.


Comments


bottom of page