top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Dominyk Bogdziul forlater Hasle-Løren

Den litauiske løperen startet sesongen i Hasle-Løren, nå melder han trolig overgang til topplaget Grüner for resten av sesongen

H4Y / OCN


Det ble ikke det oppholdet som man hadde tenkt i Hasle-Løren for Dominyk Bogdziul der hvor han skulle lede det unge Hasle-laget. Laget er fortsatt uten seier og 25-åringen soner nå en tre kampers karantene for munnbruk mot dommeren etter oppgjøret mot Gjøvik den 14. oktober. Selv står Bogdziul med 3 mål og 3 assist på 7 kamper for klubben før han nå trolig melder overgang til Grüner. Han var forberedt på en ny rolle i det unge og urutinerte Hasle-laget.

- Det kommer jo til å ble en helt annen rolle for meg. Jeg hadde en veldig bra rolle i Trondheim synes jeg, men det var jo mange flere rutinerte og eldre spillere der som jeg sjøl lærte en del av. Nå så blir det jeg som kanskje må vise veien og lære bort til de yngre spillerne i Hasle-Løren. Jeg vet at jeg kommer til å få en større rolle nå og må kanskje være mye mer nøye på detaljene enn tidligere og vise litt vei for de yngre, sa litaueren til Hockey4You i juli når overgangen var i boks.


Det ble med de 7 kampene for de rødkledde der hvor både klubb og spiller ble gjensidig enig om å avslutte kontrakten. Hockey4You erfarer at topplaget Grüner har valgt å tilby han kontrakt og skal forsterke laget ytterligere. De står med 8 strake seire, men vil da ikke få benyttet 25-åringen til helgens kamper mot Nidaros. Første mulighet til å være i det første borteoppgjøret mot Narvik den 28. oktober.

Hasle-Løren bekrefter i dag avgangen ovenfor Hockey4You.


- Dominik er en utrolig fin fyr, og vi ønsker han alt godt videre. Noen ganger stemmer det bare ikke, og vi klarte ikke helt å få han tilpasset den rollen vi ønsket. Dominik er fortsatt ung og ønsker å utvikle seg selv, men vi skulle gjerne sett han enda litt mer aktiv blant resten av de unge i spillergruppen, sier klubben i en kort uttalelse.


Bogdziul blir etter det Hockey4You erfarer presentert som ny spiller for Grüner i løpet av kort tid.


Kommentare


bottom of page