top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Comet påførte Lørenskog sitt andre tap på rad

For første gang på flere år gikk Lørenskog på sitt andre tap for rad etter at Comet slo Lørenskog nok en gang på bortebane i går kveld

Foto: H4Y / OCN


Det var Lørenskog som åpnet best og ledet etter en periode med Comet var fryktelige effektive i den andre perioden og scoret 4 mål på 10 skudd. Med en Paulius Gintautas i storform og tre mål i matchen så sørget han for at det var Comet som kunne stikke av med seieren nok en gang mot seriefavorittene - et Lørenskog-lag som tapte sin andre kamp på rad, noe de ikke har gjort på flere år.


Seieren gjorde at Comet nå blander seg inn i kampen om å være et av de to beste lagene i 1. divisjon men skarve to poeng bak Lørenskog på 2. plass.


- Ja, det var veldig deilig. Spillet er nok litt mer opp og ned enn det var her om dagen men uansett så er det sterkt å vinne på dem dagene også, sier Skaarberg til Hockey4You.


Laget har vunnet 3 kamper på rad nå etter at de tapte for Haugesund hjemme og det var en god runde i Comet-garderoben som har gjort at laget har hevet seg en del hakk fra den kampen.


- Nei, vi ble vel enig om at dette her ikke var bra nok og vi hadde en liten utlufting i hele gruppa og etter det har det bare gått en vei føler jeg og det er oppover. Det har vært tre bra matcher nå på rad, nå skal vi ha noen dager hvile før vi er klare til neste uke igjen.


Den store Comet-profilen Paulius Gintautas har gått på sin 8. sesong for haldenserne og gjorde tre nye mål for Halden-laget og sikret med det seieren på bortebane i går kveld.

Men i aller største beskjedenhet så ville han ikke snakke om sine egne prestasjoner men var mer fornøyd med selve seieren.


- Ja, det var godkjent men det viktigste er at vi tok tre poeng, veldig moro at vi tok landslagspause med en seier i dag. Vi pratet ut litt etter Narvik-kampen for det var tøft i Narvik og veldig dårlig i første kampen mot Haugesund men vi begynte å spille på riktig måte nå og da går det bedre og bedre, sier Gintautas.


Vi møtte også en oppgitt og resignert Sebastian Johansen etter kampslutt som påpeker alle feilene og manglende effektivitet som gjør at Lørenskog taper disse matchene.


- Comet er et bra lag, vi gjør for mye feil - enkle feil og dem er et bra kontringslag. Vi må lære oss av dem feila våre snart og rett og slett gjøre ting enklere.


Theo Rooseboom de Vries måtte gå ut med skade i kampen og det viser seg i ettertid at 21-åringen har pådratt seg et ribbeinsbrudd og er ute i minst 4-6 uker i første omgang.


Se høydepunkter fra kampen og hele intervjuet med Tobias Skaarberg, Paulius Gintautas og Sebastian Johansen i videoen under:


Bilder fra kampen:

Foto: H4Y / OCN


Comments


bottom of page