top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

CHL: Frisk gjør endringer før møtet i Salzburg, Morley spiller ikke

Frisk Asker må klare seg uten David Morley i kveld fordi han ikke er fullvaksinert kan han ikke spille kampen i Salzburg

Foto: Hockey4You / Trym Bunes


Frisk Asker gjør endringer i rekkene og må klare seg uten tre spillere til kveldens kamp i Champions Hockey League hvor de møter Red Bull Salzburg i Østerrike.

Strenge covid-19 tiltak gjør at delvaksinerte David Morley må se kampen på TV fremfor å bidra på isen for de oransjekledde gutta.

Dessuten vil laget prøve å overraske med en annen spillestil enn den første kampen for å se om det kan gi en bedre uttelling mot gruppefavoritten.


- Først og fremst så gleder vi oss veldig, vi synes kanskje 2-6 i Askerhallen var litt i overkant ut i fra kampbildet. Vi spiller en ganske ålreit kamp i 40 minutter så er vi dårlige i deler av spillet hvor de er ganske effektive, sier trener Vidar Wold og fortsetter:

Det vi har diskutert i garderoben før kampen i dag er undertallet vårt hvor de scorer to powerplay-mål som var det samme trekket og er guffent å gardere seg i mot, da involverte vi alle 10 for å se om vi kunne komme fram til en løsning på det så får vi se om det funker eller ikke.


Foruten at Morley ikke spiller så er ikke Joakim Oppsal med som har fått påvist kyssesyken og Kristoffer Thomassen som fortsatt er ute med en skulderskade siden mars.

Men Wold er optimist foran dagens kamp og mener de kan fort kan gå av gårde med en seier i kveldens kamp.


- Det er fullt mulig å vinne her i dag hvis vi er disiplinerte første av alt, vi kan ikke ta utvisninger for der var dem gode. Så må vi være mye mer tight i midtsonen og vi kan ikke gi bort så mye 3 mot 2 og 4 mot 3 som vi gjorde mot dem sist gang. Varemerket til Frisk de siste 3-4 åra har vært at vi er veldig solid defensivt, i midtsonen og det er vi som har gjort kontra, så det må vi litt tilbake til. Så i dag skal vi åpne matchen med å stå i styrspillet og nesten ikke presse i det hele tatt og rett og slett stå å vente på dem i midtsonen og så håper jeg vi kan overraske dem litt med det, noe som er helt annet enn de møtte i Askerhallen, forteller en engasjert Wold i garderoben i Østerrike. Frisk sitt lag er som følger:


Målvakt: Nicklas Dahlberg (Henrik Fayen Vestavik)


1 rekke: Nicolay Andresen Patrick Bovim

Fredrik Bjørndal Mats Frøshaug Mikkel Christiansen


2 rekke: Sondre Vaaler Niklas Nevalainen

Viktor Granholm Anders Bastiansen Endre Medby


3 rekke: Jimi Kuronen Christian Kåsastul

Jacob Lagace Hampus Gustafsson Eskil Wold


4 rekke:

Mikael Dokken Magnus Geheb Leiv Fogstad VoldComments


bottom of page