top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Back-kjempe til Hasle-Løren

Hasle-Løren har i dag gjort klart en avtale med storvokste backen Ludwig Wirtoft for neste sesong

Foto: Pär Bäckström


Hasle-Løren kommer i dag med en del nyheter rundt laget før sommerferien tar til for fullt. Blant annet har de signert den svenske kjempen av en back i Ludwig Wirtoft som spilte i Kiruna IF i HockeyEttan forrige sesong. Backen er på hele 195 cm og veier 98 kg og er tiltenkt en fysisk tøff rolle i Hasle-forsvaret til høsten. - Det jeg har savna fra tidligere er at vi har hatt en back som er god på dette. Det har vært for hyggelig å score mål på oss så da var vi ute etter en med litt størrelse som kan rydde opp litt, sier hovedtrener André Sørvik. Og Sørvik mener at Wirtoft skal være en av de ledende backene i Hasle-Løren til høsten. - Han kommer fra HockeyEttan og håper han er veldig god, det ser lovende ut. Han kommer også fra bra yngre avdelinger i Luleå også så han har jeg trua på og vil få mye tid på isen, sier han. Wirtoft har spilt hockey i Nord-Sverige i hele sin karriere og meldte overgang til Kiruna IF fra Kalix HC tidligere denne sesongen. Sportssjef Henrik Törmä i Kiruna IF beskrev Wirtoft på denne måten når overgangen var et faktum: - Ludwig er en ung og lovende back. En storvokst gutt som tross sin størrelse flytter både kropp og puck bra ute på isen. I tillegg har han et bra skudd også, sa Törmä til HockeyEttans egne nettsider i januar.

I tillegg har Hasle-Løren gjort en del re-signeringer av sine spillere fra fjorårets stall.


Tim Mørk, Raymond Sørensen, Håkon Andersen, Rasmus Forsberg, Tuomas Pekkonen, Magnus Ytreberg og Marcus Ilseng Kristiansen har alle forlenget med klubben ytterligere en sesong. I tillegg har svenske Philip Larsson skrevet en to-års kontrakt med klubben.


Fra før har de hentet ny keeper i Victor Petersson, Didrik Wågsæther, Pelle Lidström og Tage Malmberg. I tillegg jobber klubben videre med Robin Dahlstrøm som kom inn på slutten av sesongen i fjor men det er fortsatt ikke avklart om han tar en sesong til for de rødkledde. Trener Sørvik er ikke videre skremt av de andre bevegelsene i ligaen så langt og mener Hasle-Lørens fortsatt skal sikte seg inn på en topp 4 plassering når serien starter. - Jeg er spent og tror Nidaros blir ganske gode i allefall sammen med Comet. Vi har jo et mål om å komme blant topp 4. - Men hva tenker du om årets Furuset-lag?


- Jeg synes ikke Furuset ser så skremmende bra ut med tanke hva de har mistet også så blir det ganske likt som i fjor tenker jeg, er ikke skremt av det de har hentet, avslutter Sørvik til Hockey4You.


Det som også er klart er at Ilja Makarovs går til Lørenskog og Tobias Sørli legger opp. Statistikken til Ludwig Wirtoft:


Comments


bottom of page