top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

André Pappalardo Gulbrandsen til Narvik: - Ganske stort grønt lys

Storebror følger lillebrors fotspor og drar til Narvik og ser fram til å utvikle seg videre i Nord-Norge

Foto: Dag Kenneth Reinli


21-åringen med to sesonger i 1. divisjon bak seg, senest fra Haugesund ble klar for Narvik på tirsdag og følger dermed lillebrors sine fotspor med å reise til Arctic Eagles.

- Jeg har jo hørt mye bra om klubben og så vet jeg jo at de kommer til å gjøre det ganske bra til neste sesong etter at de har vært i Fjordkraft-ligaen, jeg synes også at de gjorde en ganske god figur der også, sier André Pappalardo Gulbrandsen.

Dessuten har jeg jo snakket med broren min som har spilt der oppe og når jeg fikk vite at André Lysenstøen kom inn i klubben så var det egentlig et ganske stort grønt lys.


Og Gulbrandsen kommer også til en by han har aldri vært i tidligere og innrømmer kjapt at han knapt visste hvor det var når klubben rykket opp til Fjordkraft-ligaen.

Men reiseavstand har ikke skremt 21-åringen fra å signere for den nord-norske klubben.

- For min del etter å ha spilt i Haugesund så var det 8 timer buss uansett hvor man skulle spille så to timers flytur har jeg ikke noe særlig i mot, forteller han.


Når André kommer til Narvik så ble det også klart at broren Kenneth drar videre til Ringerike. Og selv om det er tre års forskjell mellom brødrene så har de aldri spilt på samme lag.

Storebror forteller at det til nå ikke har falt naturlig å spille på samme lag siden det er aldersforskjell men håper at de en gang i fremtiden kunne få muligheten til å spille på sammen. Dessuten trekker han fram at de vokste opp med å se på Spets-brødrene spille i Lørenskog og synes det var stas at de gjorde det bra i klubben som brødre.

Det er nettopp Lørenskog guttene har vokst opp og spilt flere av sine ungdomsår men André valgte i forkant fjorårssesongen å gå til Haugesund for å kunne utvikle seg videre med en spillestil som passet han bedre.

- De skulle bruke meg på en spillemåte som jeg ville utvikle meg inne i, jeg er en spiller som liker å ha puck og gå på skøyter samt skape sjanser ut i fra skøytekvalitetene mine og når jeg snakket med Teemu (Elomo) der så var det egentlig ikke noe spørsmål, forteller han videre til Hockey4You.


Men neste sesong tar Pappalardo Gulbrandsen med seg flyttelasset til Narvik for å kunne fortsette utviklingen sin og sportssjef André Lysenstøen mener det er en spennende signering for nordlendingene.

- Det er jo en spennende signering for oss sånn sett, han har jo fått et par år i 1. .divisjon. Slik jeg oppfatter det så er han veldig seriøs med store ambisjoner og mener selv at han mye mer å gå på og det er jeg helt enig i at jeg trur han har mer å gå på. Han er en bra hockeyspiller som har bra fart men kan også produsere poeng i både mål og assist så jeg håper at vi kan se mer av det til vinteren, forteller Lysenstøen.

Hos oss er det rett og slett opp til han å ta det neste steget og bli en skikkelig bærer i et lag. Han er gira på å prøve seg i Fjordkraft-ligaen og det håper jeg vi kan gi han, fortsetter sportsjefen.


For øvrig så forteller Lysenstøen at Narvik satser som et Fjordkraft-liga lag i 1. divisjon og ønsker selvfølgelig at oppholdet der vil være så kort som overhodet mulig.


Comments


bottom of page