top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

6. divisjon i gang etter to års fravær: - Det er noen kilo siden jeg spilte hockey sist

Oppdatert: 25. nov. 2021

Og Sarpsborg Icehawks med to storseire i starten av sesongen, senest over Tønsberg 2 med 10-3 seier i Sparta Amfi

Foto: H4Y / OCN


Etter to års fravær er endelig 6. divisjon i gang på Østlandet og Ringerike 2 og Lørenskog 2 åpnet serien den 6. november. For de lokale heltene i Sarpsborg har sesongen startet bra så langt hvor de møtte Ullensaker i en tøff bortekamp og vant med småpene 10-2. På søndag var det årets første hjemmekamp på over to år etter at laget har ligget i hardtrening i påvente av at serien skulle starte opp.

Det skulle bli god underholdning i Sparta Amfi denne søndags kvelden hvor det var lenge jevnt i matchen men det mest dramatiske var nok når speaker annonserte et bortemål når det var hjemmelaget som hadde satt pucken i kassa. Han tok raskt på seg skylden for blemmen og etterlyste flere frivillige etter kampen for å kunne få litt mer hjelp til å gjennomføre kampen.

Og de frammøtte fikk også valuta for oppmøtet i form av gode vafler i kiosken og en drøss med scoringer - 13 i antallet.


Sarpsborg Icehawks slår Tønsberg 2 med 10-3 og den tidligere storbacken i Comet, Patrick Karlsen-Wessel blir kåret til banens beste av den lokale juryen.

En av årets store signeringer i 6. divisjon denne sesongen er den tidligere Sparta og Bergen-spilleren Stian Webjørnsen som signerte for Icehawks før denne sesongen og kan vise seg å bli et godt tilskudd til laget - sarpingene har som ambisjon om å være i toppen av ligaen. Selv markerte Webjørnsen seg for en scoring i sin aller første kamp i Icehawks-trøya men innrømmer at det var tøft å gjennomføre kampen.


- Det er vel 6-7 år siden jeg la opp i Sparta og jeg merker det i dag, det var ikke som det var før, sier Webjørnsen til Hockey4You.


Han innrømmer videre at han ikke er en av dem som har ligget i hardtrening denne sommeren.


- Nei, absolutt ikke. Det er noen kilo siden jeg spilte hockey sist. Men det er kjempemoro å spille litt og treffe guttene å ha litt sosialt i garderoben er jo det jeg savner mest. Ved siden av unger og jobb så er det deilig å få noen timer nede i hallen sammen med guttene, forteller Webjørnsen videre.


Se alle målene og hele intervjuet med Stian Webjørnsen i videoen under:


Bildene fra matchen:

Foto: H4Y / OCNComments


bottom of page