top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

19 strake tap for Hasle-Løren: - Helhetlig ser det jo ikke bra ut

Det ble et nytt tungt tap for Hasle-Løren i kveld etter at ligalederen brukte èn periode til å avgjøre kampen og kontrollerte resten av matchen

Foto: H4Y / OCN


Hasle-Løren venter fortsatt på sin første seier og det ble ikke lettere når topplaget Narvik kom på besøk i en relativ kald ishall og med kamptidspunkt kl. 15.00 på en torsdag var det heller ikke mange tilskuere som hadde tatt veien.


Ingen spesiell velspilt kamp men Hasle hang godt med på notene i to perioder mens i den andre perioden ble det en målbonanza med hele syv scoringer totalt. I den tredje perioden ble det et antiklimaks der hvor det ikke ble noen scoringer og Narvik kontrollerte kampen ut til en 6-2 seier.


Med det så endte det også med det 19. strake taper for Hasle-Løren som ligger håpløst fortapt på sisteplass med 1 fattig poeng og er allerede nå innforstått med at det blir kvalik til vinteren. Hasle-keeper Tinius Johansen tar tapet med fatning men ser allikevel et lyspunkt i det større bildet.


- Helhetlig ser det jo ikke bra ut, men vi ser jo en type progresjon for hver match men det er bare at den progresjonen holder ikke i 60 minutter. Det er derfor vi ryker når du ser på andre perioden oi dag hvor vi slipper inn 4-5 mål der og holder forsåvidt nullen i tredje og slipper inn en i første. Vi orker bare 40 minutter da og det er det som er problemet vårt egentlig, sier Johansen til Hockey4You.


- Dere er jo med i store deler av kampen men møter vel rett og slett et bedre lag?

- Ja, vi har jo vilje og Narvik er jo på toppen av tabellen og de er et godt lag også. Vi har fortsatt en lyst og ork til å fortsette å krige på men vi møter jo et bedre lag. Det begynner å bli tungt men vi klarer å holde motivasjonen der og treningshverdagen blir bare bedre og bedre for hver dag egentlig, sier han.


Etter 19 strake tap så er man fortsatt motivert og tenker at man nærmer seg sin første seier.


- Hver gang vi kommer til garderoben så tenker vi at neste kamp så blir det en seier. Vi har det som en motivasjon til treningshverdagen vår og er det som er vår "go" at vi jakter den seieren så maskinen kan begynne å rulle litt. Det er mye talent nede i garderoben her men det er bare at vi sliter litt erfaringsmessig og klarer kanskje ikke å følge planen vår til punkt og prikke, avslutter Hasle-keeperen.


Ikke fornøyd med kampen

Målscorer Tobias Tveter er inne i sin 3. sesong i Narvik og var ikke fornøyd med Narvik sin kamp i dag, etter å ha gjort en god figur mot Grüner i går.


- Vi spiller ikke vårt spill, kjemper ikke spå hardt som vi egentlig kan eller spiller vårt spill i det hele tatt. Det er lite struktur og rett og slett en dårlig kamp av oss men tre poeng er tre poeng så det kan man ta med seg videre, sier Tveter.


- Men går det litt på motstanderen her også eller?


- Det skal ikke ha noe å si men innstilling til hver enkelt før kamp det skal stå på. Vi må respektere all motstand uansett hvem der er, fortsetter han.


- Helt annen motstand i Gjøvik på lørdag som er i fyr og flamme om dagen?


- Gjøvik skater kjempehardt og vi kommer til å måtte steppe opp fra i dag, få opp tempoet vårt og mer struktur. Vi skal klare å slå de.


- Men merker dere til det tette kampprogrammet?


- Det tærer på kroppen så klart men man må bare være flink til å spise, drikke, jogge ned og ta vare på kroppen så skal ikke det være noe problem.Gjøvik tar i mot Narvik på lørdag til gratiskamp I Gjøvik Fjellhall.

Comments


bottom of page