Ole Christer Nylende

feb. 152 min

Johan Ceder returnerer til Narvik etter opphold i Polen

Narvik forsterker ytterligere til den kommende play-in rett før overgangsfristen går ut og bekrefter overgangen i dag av erfarne Johan Ceder for resten av sesongen

Foto: H4Y

Overgangsfristen nærmer seg med stormskritt men klubbene er ikke ferdig handlet av den grunn. Narvik henter ikke mindre enn to nye spillere til laget før de viktige play-in kampen. Først bekreftet de Benjamin Byrkjeland i går som hockey4You har skrevet om tidligere og i dag henter de tilbake Johan Ceder som har spilt i Narvik seks sesonger tidligere.

33-åringen kommer i fra spill i Polen og bunnlaget STS Sanok som ligger på sisteplass med kun 4 seire på 36 kamper. Ceder har gjort 19 poeng på 34 matcher for det polske laget.

Les også: På vei til Narvik, takket nei til Stjernen

Les også: Narvik-oppturen: - Jeg synes dem gjør det jævlig bra

Det betyr at Narvik da vil ha én mer import enn det som er tillatt i kamper slik at det vil bli en tøff konkurranse om plassene på tampen av sesongen.

- Koskinens skade tok lengre tid enn vi trodde og vi tar ikke risikoen med å gå inn i sluttspillet med en import for lite. Med så kort tid som er igjen så føles det bra å få inn som vi kjenner og vet hva vi får av, sier sportssjef Martin Persson.

Han fortsetter:

- Når Koskinen kommer tilbake får vi en naturlig konkurranse om plassene noe som gjør at treningene får et bedre driv og alle gir 110 % hele tiden. Nå stenger vi troppen, vi er fornøyde og går inn i den mest spennende tiden etter at det har vært 6 måneder med vorspiel. Nå begynner den riktige festen, avslutter han.

Statistikk Johan Ceder: